Titulinis » Naujienos » Sunkiai dirbanti U-18 rinktinė pasiruošusi mesti iššūkį lenkams

Sunkiai dirbanti U-18 rinktinė pasiruošusi mesti iššūkį lenkams

2019-12-14
hockey.lt informacija
Gdanske stovyklaujanti Lietuvos jaunių rinktinė tęsia savo darbus treniruotėse ir laukia dviejų kontrolinių mačų su Lenkijos rinktine.
 
Gruodžio 12-15 dienomis į stovyklą Lenkijoje susirinkusi rinktinė jau atlaikė dvi sunkių treniruočių dienas, o trenerio Dougo Boulangerio teigimu, komanda per jas dirbo labai sunkiai.
 
„Pirma treniruočių diena buvo labai sunki – pirmoje treniruotėje daugiausiai skyrėme dėmesio individualiam darbui su žaidėjais, o vakarinėje treniruotėje padirbėjome su žaidimu vienas prieš vieną ir darbu įeinant į varžovų zoną bei neutralioje zonoje. Antrąją dieną turėjome dar vieną gerą treniruotę ir buvo smagu, kad jau galėjome matyti žaidėjų taktinį tobulėjimą. Tuo tarpu vakare dirbome su specialiosiomis komandomis ir jų žaidimo gerinimu“, - apie treniruotes pasakojo treneris iš Kanados.
 
Be dviejų treniruočių per dieną stovyklos metu rinktinė nepraleido progos apsižvalgyti po miestą ir ketvirtadienį aplankė vietinę Kalėdinę mugę. Po pirmų dviejų treniruočių dienų nuspręsta kapitono pareigas komandoje suteikti Švedijoje karjerą tęsiančiam puolėjui Eimantui Noreikai.
 
Šį savaitgalį rinktinė treniruočių stovyklą užbaigs dviem mačais su Lenkijos U-18 rinktine, kuri pernai Elektrėnuose triumfavo IIA diviziono kovose ir šiemet jau žais laipteliu aukščiau. Deja, bet rungtynių šeimininkai šių mačų netransliuos.