Titulinis » Naujienos » Šveicarijoje įvartį pelnė E. Krakauskas, Anglijoje nesustabdomai žaidė V. Krakauskas

Šveicarijoje įvartį pelnė E. Krakauskas, Anglijoje nesustabdomai žaidė V. Krakauskas

2019-09-14
hockey.lt informacija
Šeštadienis buvo įspūdingas broliams iš Lietuvos: savo įvarčių sąskaitą antroje Šveicarijos lygoje („Swiss League“) atsidarė Emilijus Krakauskas, o Didžiojoje Britanijoje sezoną pradėjęs Vilius surengė fantastišką pasirodymą surinkęs net 6 rezultatyvumo balus.
 
„EHC Kloten“ klubas, kuriam atstovauja E. Krakauskas, šeštadienį pirmavo po pirmojo lietuvio sezono įvarčio, bet nesugebėjo išlaikyti persvaros ir namuose 1:3 nusileido „Visp“ klubui. Puolėjas šiame mače pasižymėjo vieninteliu savo metimu į vartų plotą, o dar du jo metimai skriejo pro šalį.
 
Penktadienį, pirmajame „Swiss League“ ture, Lietuvos rinktinės puolėjas nepasižymėjo, o „EHC Kloten“ iškovojo pergalę po pratęsimo 3:2, tad po dviejų turų jų sąskaitoje yra du taškai.
 
Dar įspūdingiau savo sezoną NIHL lygoje pradėjo po trijų metų pertraukos į profesionalų ledo ritulį sugrįžęs V. Krakauskas. Jau pirmose sezono rungtynėse jis pelnė net 4 įvarčius bei dar pridėjo 2 rezultatyvius perdavimus, padėdamas „Raiders Junior“ ledo ritulininkams 9:6 patiesti „Cardiff Fire“ ekipą.
 
Tiesa, tai nebuvo pirmieji V. Krakausko įvarčiai šį sezoną. Kiek anksčiau prieš sezoną vykusioje iššūkio taurėje jis per du mačus pelnė du įvarčius bei atliko vieną rezultatyvų perdavimą bei padėjo dukart (6:3 ir 7:3) įveikti per šiuos mačus nepasižymėjusio Ruslano Černycho atstovaujamą „Oxford City Stars“ ekipą. Jau rytoj sustabdyti įsibėgėjusį lietuvį bandys „Invicta Dynamos“ ledo ritulininkai.