Titulinis » Naujienos » T.Kumeliausko sąskaitoje - trys rezultatyvumo balai ir įspūdingas +/- rodiklis

T.Kumeliausko sąskaitoje - trys rezultatyvumo balai ir įspūdingas +/- rodiklis

2019-12-23
hockey.lt informacija
Sekmadienį užsienio šalių čempionatuose į kovas stojo dar keletas lietuvių.
 
Dar vieną puikų pasirodymą trečioje Vokietijos lygoje („Oberliga“) surengė Tadas Kumeliauskas. Du įvarčius pelnęs ir vieną rezultatyvų perdavimą atlikęs puolėjas padėjo „Starbulls Rosenheim“ 7:3 įveikti „Hochstadter EC“ ekipą. Įstabiai po šio mačo atrodė lietuvio „plius-minus“ rodiklis – ant ledo buvęs komandai mušant visus įvarčius Lietuvos rinktinės puolėjas mačą užbaigė su įspūdingu +6 rodikliu.
 
Ne taip sėkmingai sekmadienį mačas „Oberliga“ pirmenybėse susiklostė Arnoldui Bosui ir jo atstovaujamai „Indians“ komandai. Puolėjas rungtynes baigė be rezultatyvumo balų ir gavęs dvi baudos minutes, o jo klubas po baudinių serijos 3:4 nusileido „Saale Bulls Halle“ komandai.
 
Rezultatyvų mėnesį ketvirtoje Vokietijos lygoje tęsia Domantas Čypas, kuris nesėkme 2:6 prieš „EHC Waldkraiburg“ pasibaigusiame mače atliko rezultatyvų perdavimą. Per penkis mačus šį mėnesį gynėjas iš viso jau pelnė 4 įvarčius bei atliko 3 rezultatyvius perdavimus.
 
Dešimtąją nesėkme iš eilės metus užbaigė „Hasle-Loren“ su trimis lietuviais. Sekmadienį ji po pratęsimo 3:4 nusileido „Furuset“ komandai. Šiame mače Danielius Nomanovas pelnė įvartį po Danieliaus Bogdziulio perdavimo, o Ilja Četvertakas nepasižymėjo.