Titulinis » Naujienos » Trečiame kėlinyje dar pirmavusi „Energija“ antrą kartą nusileido „Chimik-2“ ekipai

Trečiame kėlinyje dar pirmavusi „Energija“ antrą kartą nusileido „Chimik-2“ ekipai

2017-11-27
LRK „Energija“ inf.
 Pirmadienį Baltarusijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujanti Elektrėnų „Energija“ svečiuose 3:6 (1:1, 1:1, 1:4) turėjo pripažinti Navapolacko „Chimik-2“ komandos pranašumą bei patyrė šeštą nesėkmę iš eilės.
 
Vakar vykusiose rungtynėse „Energija“ tik po atkaklios kovos ir pratęsimo pralaimėjo varžovams rezultatu 4:5.
 
Trečiojo kėlinio pradžioje po Karolio Krasilnikovo (44:56, rez. perd. Eimantas Steponavičius) įvarčio „Energija“ dar pirmavo 3:2, tačiau tada per mažiau nei tris minutes praleido tris įvarčius, o įpusėjus kėliniui šeimininkai įmušė ir ketvirtąjį bei nutolo nebepavejamai.
 
„Energijos“ gretose taip pat pasižymėjo Deividas Kazlauskas (3:34, rez. perd. Vainius Jankauskas ir Donatas Vitte) bei V.Jankauskas (24:10, rez. perd. Justinas Vėželis).
 
Visas rungtynes „Energijos“ vartus gynė Arkadijus Reizinas.
 
Abi komandos užsidirbo po 4 pašalinimus (8 baudos minutes).
 
Šiomis rungtynėmis baigėsi „Energijos“ išvykų maratonas. Elektrėniečiai nuo lapkričio pradžios nežaidė Elektrėnų ledo rūmuose, o svečiuose turėjo net aštuonias rungtynes. Iš keturiolikos išvykose vykusių rungtynių „Energija“ šį sezoną parsivežė tik vieną pergalę, kai įveikė „Bobruisk“ komandą.
 
Į Elektrėnų ledo rūmus „Energija“ sugrįš gruodžio 2-3 dienomis, kai susitiks su tais pačiais „Chimik-2“ ledo ritulininkais. Vėliau Elektrėnų klubas namuose gruodžio 9-10 dienomis susikaus su Baltarusijos septyniolikmečių rinktine, o 19-20 dienomis - su Minsko „BFSO Dinamo“ ledo ritulininkais.
 
„Energija“ per 24 rungtynes yra iškovojusi 5 pergales ir su 16 taškų tarp keturiolikos komandų žengia dvyliktoje vietoje, tuo tarpu „Chimik-2“ ledo ritulininkai per 26 susitikimus iškovojo 8 pergales ir su 25 taškais užima vienuoliktą poziciją.

„Energijos“ sudėtis rungtynėse su „Chimik-2“:
 
Vartininkai: Arkadijus Reizina ir Aurimas Uscila.

Puolėjai: Artiomas Sidorovas, Karolis Krasilnikovas, Laisvydas Kudrevičius, Dominykas Škadauskas, Deividas Kazlauskas, Eimantas Steponavičius, Donatas Vitte, Vainius Jankauskas.
 
Gynėjai: Paulius Rumševičius, Titas Milašius, Karolis Šumskas, Justinas Vėželis.