Titulinis » Naujienos » Trečioji mergaičių ledo ritulio diena vyks Klaipėdoje

Trečioji mergaičių ledo ritulio diena vyks Klaipėdoje

2015-03-23
hockey.lt
Kovo 28 dieną, Klaipėdos Akropolyje, jau trečią kartą ant ledo lips ledo ritulininkės iš visos Lietuvos. Apskriejusi ir kitus Lietuvos miestus, mergaičių ledo ritulio diena dar kartą suburs šios sporto šakos entuziastes bendrai treniruotei.

Didžiulio susidomėjimo ir pritarimo iš visų Lietuvos mergaičių sulaukusi šventė skirta populiarinti moterų ledo ritulį. Renginyje dalyvauja ne tik buvusios ar esamos ledo ritulininkės, tačiau kviečiamos visos mergaitės, norinčios išbandyti šią sporto šaką. Tokios treniruotės kryptingai veda pagrindinio tikslo link – merginų komandos sukūrimo.

Šiais metais Nacionalinė ledo ritulio lyga suorganizavo jau dvi tokias šventes, kurių metu susirinkdavo per 30 įvairaus amžiaus merginų. Toks merginų entuziazmas paskatino dažniau rengti tokias šventes bei šį sezoną vainikuoti draugiškomis rungtynėmis Latvijoje. Balandžio 11,12 dienomis naujai suburta merginų komanda vyks į Rygą, kur sužais dvejas draugiškas rungtynes prieš vietos moterų komandą „Saga“.

„Labai džiaugiuosi tokia iniciatyva ir galimybe dažniau treniruotis su merginomis. Išvyka į Latviją – tai puikus startas moterų komandos istorijoje. Tiek aš, tiek merginos su nekantrumu laukia šių draugiškų rungtynių ir tikimės, kad jų ateityje bus tik daugiau. Kartu pasvajojame ir apie dalyvavimą po kelerių metų vyksiančiuose pasaulio čempionatuose,“ – mintimis dalijosi trenerė Ramunė Maleckienė.

Tad kviečiame visas žaidžiančias, žaidusias, ar norinčias žaisti ledo ritulį kovo 28 dieną nuo 12.15 val. į Klaipėdos Akropolį. Merginas treniruos tarptautinės kategorijos teisėja ir profesionali trenerė Ramunė Maleckienė. Renginys nemokamas, tačiau pageidautina išankstinė registracija el. paštu: egle.kulikauskaite@hockey.lt.