Titulinis » Naujienos » Tris įvarčius pelniusio D. Kumeliausko vedama „Kaunas Hockey“ komanda įveikė „Hockey Punks“ (VIDEO)

Tris įvarčius pelniusio D. Kumeliausko vedama „Kaunas Hockey“ komanda įveikė „Hockey Punks“ (VIDEO)

2019-01-23
hockey.lt informacija
Vienas iš garsiausių Lietuvos čempionato žaidėjų Donatas Kumeliauskas sužibėjo mušdamas įvarčius, o jo vedama „Kaunas Hockey“ komanda penktą kartą šiame sezone įveikė „Hockey Punks“ klubą.
 
Trys ilgamečio Lietuvos rinktinės puolėjo tikslūs smūgiai leido kauniečiams išvykoje varžovus įveikti rezultatu 3:1.
 
Nuo pat susitikimo pradžios ant ledo vyravo lygus žaidimas, o į priekį pirmoji įsiveržė „Kaunas Hockey“ komanda. Svečių gretose tiksliu smūgiu pasižymėjo Donatas Kumeliauskas (10:15). Visgi, išlaikyti persvaros ilgai svečiams nepavyko – palikdamas vartus suklydo kauniečių vartininkas Artūras Pavliukovas, o tuo pasinaudojęs Laisvydas Kudrevičius (15:15) išlygino mačo rezultatą 1:1.
 
Antrajame kėlinyje ir toliau progų turėjo tiek viena, tiek kita komanda, tačiau nepaisant turėtų progų tiek žaidžiant lygiomis sudėtimis, tiek ir bandant išnaudoti kiekybines persvaras, įvarčių pelnyta nebuvo.
 
Trečiojo kėlinio pradžioje savo meistriškumą dar kartą pademonstravo D. Kumeliauskas. „Kaunas Hockey“ turint kiekybinę persvarą puolėjas vienas pats įsiveržė į vilniečių aikštės pusę ir galingu šūviu iš toli nepaliko vilčių „Hockey Punks“ vartininkui Simui Baltrūnui (46:38, rez. perd. Aleksejus Nikulinas).
 
Į šį ilgamečio Lietuvos rinktinės nario įvartį atsakyti „Hockey Punks“ jau nesugebėjo, o mano pabaigoje jiems nepadėjo ir vartininko keitimas šeštu aikštės žaidėju: klaida stabdant ritulį pasinaudojo D. Kumeliauskas, kuris pabėgo vienas į greitą ataką ir pasiųsdamas ritulį į tuščius vartus pelnė savo „hat-tricką“ (59:47).
 
Po šios pergalės „Kaunas Hockey“ ir toliau nepaleidžia „Energijos“ ir nuo šios komandos atsilieka vos dviem taškais. Tuo tarpu „Hockey Punks“ išlieka trečioje turnyrinės lentelės pozicijoje.