Titulinis » Naujienos » U-14: K.Krasilnikovas atvedė SSM į pergalę prieš „Geležinį vilką“ ir išsaugojo Elektrėnų ekipos šansus kovoti dėl aukso

U-14: K.Krasilnikovas atvedė SSM į pergalę prieš „Geležinį vilką“ ir išsaugojo Elektrėnų ekipos šansus kovoti dėl aukso

2015-04-10
Elektrėnų SSM ekipa Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos (NVLRL) keturiolikmečių divizione sugebėjo atsirevanšuoti Vilniaus „Geležinio vilko“ auklėtiniams ir sugebėjo išlaikyti intrigą dvizione iki paskutiniųjų rungtynių.
 
Elektrėniškiai penktadienį namuose 6:3 (0:1, 3:2, 3:0) įveikė Vilniaus komandą ir dabar su šia ekipa balandžio 25-ą dieną Vilniaus „Pramogų arenoje“ kovos dėl aukso medalių.
 
Primename, kad balandžio 9-ą dieną „Geležinio vilko“ ledo ritulininkai 3:1 įveikė SSM komandą.
 
Vilniaus komandą pirmame kėlinyje į priekį išvedė Justas Fedorovičius (13:47), tačiau jau antrojo kėlinio pradžioje Karolis Krasilnikovas (24:21) rezultatą išlygino. Įpusėjus antram kėliniui Titas Milašius (30:43) pirmą kartą išvedė SSM ekipą į priekį, tačiau jau po dviejų minučių Timonas Mažulis (32:56) atstatė lygybę - 2:2.
 
Kėlinio pabaigoje dviejų žaidėjų pranašumą įgijo „Geležinio vilko“ ekipa, o J.Fedoravičius įmušė antrąjį savo įvartį ir vėl išvedė vilniečius į priekį - 3:2.
 
Ilgai pranašumo Vilniaus komandai išlaikyti nepavyko, sugrįžus nubaustiesiems žaidėjams SSM ekipa po K.Krasilnikovo įvarčio dar kartą atstatė „status quo“ - 3:3.
 
Trečiasis kėlinys priklausė Elektrėnų komandai - iš pradžių Martynas Miliūnas (45:16) pelnė įvartį ir išvedė elektrėniečius į priekį, o netrukus K.Krasilnikovas įmušė dar vieną įvartį ir padidino šeimininkų pranašumą iki dviejų - 5:3. Rungtynėms artėjant į pabaigą Kipras Svaldenis buvo nubaustas dvejoms baudos minutėms, o K.Krasilnikovas įmušė ketvirtą savo įvartį ir atvedė Elektrėnų komandą į svarbią pergalę.