Titulinis » Naujienos » Valstybės atkūrimo dieną „Hockey Girls“ minėjo Panevėžyje

Valstybės atkūrimo dieną „Hockey Girls“ minėjo Panevėžyje

2017-02-16
Vasario 16-ąją, kai visa Lietuva minėjo nepriklausomybės paskelbimo dieną, „Hockey Girls“ merginos ją pažymėjo draugišku susitikimu su Panevėžio „Olimpo“ vyrais.
 
Naujoje atviroje Panevėžio ledo arenoje šeimininkai merginas pasitiko su gėlėmis, o valstybės atkūrimo dieną komandos paminėjo giedodamos valstybinį himną.
 
Po permainingos, atkaklios ir gerų emocijų kupinos kovos ant ledo, draugiškas rungtynes rezultatu 8:6 laimėjo „Hockey Girls“ merginos.
 
Šį šeštadienį merginos iš visos Lietuvos suvažiuos į Kauną, kur vyks pasaulinė merginų ledo ritulio diena. Jos metu net 38-iose šalyse vienu metu vyks moterų ledo ritulio rungtynės, kuriose kovos „mėlynųjų“ ir „baltųjų“ komandos. Visų varžybų rezultatai bus sumuojami ir nulems bendrą visų šalių „mėlynųjų“ ar „baltųjų“ komandos pergalę.
 
Primename, kad merginų komanda „Hockey Girls“ kiekvieną ketvirtadienį treniruojasi Elektrėnų ledo rūmuose ir kviečia visas norinčias moteris ar merginas atrasti ledo ritulį kartu. Daugiau informacijos suteiks komandos trenerė Ramunė Maleckienė, tel. +37067384050 arba el.paštu: HockeyGirlsLTU@gmail.com