Titulinis » Naujienos » Vartininkai kviečiami į vasarą Rygoje įvyksiančią tarptautinę stovyklą

Vartininkai kviečiami į vasarą Rygoje įvyksiančią tarptautinę stovyklą

2019-03-12
Šią vasarą Rygoje įvyks tarptautinė ledo ritulio stovykla skirta vartininkams, o joje dalyvauti kviečiami ir šios pozicijos žaidėjai iš Lietuvos.
 
Ši stovykla bus surengta jau jubiliejinį dešimtą kartą, o jai vadovaus ledo ritulio legenda ir Rusijos ledo ritulio federacijos prezidentas Vladislavas Tretiakas bei latvis Sergejus Naumovas. Šios stovyklos tikslas ne tik leisti žaidėjams patobulinti fizinius duomenis bei savo sugebėjimus vartuose, tačiau ir tobulėti asmeniškai dirbant su aukščiausio lygio profesionalais.
 
Stovykloje su vartininkais dirbs aukščiausio lygio treneriai, kurie remsis Šiaurės Amerikos trenerių praktika, o savo sugebėjimus ledo ritulininkams padės kelti ir iš NHL bei KHL atvykstantys žaidėjai, su kurių metimais teks susidoroti stovykloje dalyvausiantiems žaidėjams. Be dviejų kasdien įvyksiančių treniruočių ant ledo, stovykloje taip pat žaidėjai dalyvaus treniruotėse salėje ar stadione, o esant geram orui, vartininkai su treneriais vyks į paplūdimį Jūrmaloje. Savo žinias vartininkams padės gerinti ir video analitika, kurioje bus stengiamasi žaidėjams parodyti jų daromas klaidas ir duoti patarimų norint jas pataisyti.
 
Stovykla Rygoje įvyks birželio 15-23 dienomis, o į ją kviečiami dalyvauti visi vartininkai, kuriems yra 8-25 metai. Daugiau informacijos galite rasti goalie.lv internetinėje svetainėje, arba susisiekę su atsakingais asmenimis: Andrejumi Zhagaru (+371 29277714, dzhabar@yahoo.com), arba Inga Lace (+371 25500444, Inga@lace.lv).