Titulinis » Naujienos » Vartininkų stovykloje surengta įspūdinga fotosesija (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Vartininkų stovykloje surengta įspūdinga fotosesija (FOTO GALERIJA, VIDEO)

2015-06-23
hockey.lt informacija
 Tradicija tampanti Lietuvos rinktinės vartininkų trenerio Arūno Aleinikovo stovykla šiais metais išsiveržė iš arenos ribų. Penkias dienas prakaitą lieję ledo ritulio vartininkai iš visos Lietuvos su visomis masyviomis aprangomis paskutinė dieną išvyko į miestą, kur surengė netikėtą vasarišką fotosesiją ir kaip reikalas pralinksmino vilniečius Katedros aikštėje.
 
 
 
Beveik 30 vartininkų su visa ekipuote pasklido po aikštę ir mielai fotografavosi su visais norinčiais, kurių atsirado daug.
 
Taip įspūdingai vartininkai vainikavo Lietuvos ledo ritulio sezoną ir paskelbė neoficialias ledo ritulio atostogas – vaikų ir suaugusiųjų klubai atostogaus iki rugpjūčio, kuomet prasidės pasirengimo naujajam sezonui stovyklos.
 
 
„Stovykloje dirbo 18 vartininkų iš visos Lietuvos, kurie gimę 2006-2008 metais, kurių 10 vartuose stovi pirmus metus. Džiugu, jog atsigauna Elektrėnų mokykla, kur jau yra 5 nauji vartininkai. Treniruotėse ant ledo ir ant žemės tobulinome teisingą stovėseną, čiuožimo techniką, judėjimą vartuose, ritulio atmušimą. „Sausose“ treniruotėse lavinome koordinaciją ir motoriką“,- apie stovyklą pasakojo A.Aleinikovas.
 
Ketvirtą kartą tokią stovyklą rengiančiam Lietuvos rinktinės strategui padėjo šiais metais Čempionų lygoje žaisiantis Gardino „Neman“ (Baltarusija) vartų sargas Maksimas Samankovas, Nagano olimpinių žaidynių dalyvis Leonidas Grišukevičius, Vitebsko „Vitebsk“ (Baltarusija) komandos vartininkas Vladislavas Kuzminas.
 
 
 
Stovykloje kartu su vartininkais grandais dirbo ir pradedantieji vaikų ledo ritulio mokyklų treneriai.  
 
Daugiau nuotraukų - galerijoje.