Titulinis » Naujienos » Vilniaus „Ober-Haus“ nepasigailėjo „Lokių“

Vilniaus „Ober-Haus“ nepasigailėjo „Lokių“

2018-10-26
Andželika Jankovskaja
Spalio 24 d. vykusiose LRML čempionato rungtynėse Vilniaus „Lokiai“ staigmenos nepateikė. Kuklia sudėtimi žaidę „Lokiai“ gausiai „Ober-Haus“ komandai pralaimėjo rezultatu 0:7 (0:2, 0:2, 0:3).
 
Pirmasis „Ober-Haus“ įvartis pelnytas jau antrąją susitikimo minutę. Ritulį į „Lokių“ vartus pasiuntė naujas komandos veidas – Andrew Wheeler (0:1). Rezultatyvų perdavimą atliko Aleksej Saščenkov. Antrą kartą ritulys varžovų vartus pasiekė 14-ąją minutę. Šįkart taiklus buvo Mantas Sakaitis (0:2).
 
Kaip ir rungtynių pradžioje, taip ir joms įpusėjus „Ober-Haus“ ledo ritulininkai retai įsileisdavo „lokius“ į savo aikštės pusę ir savo pranašumą padidino dar dviem įvarčiais. Pirmojo įvarčio autorius - Vadim Kozlov (0:3), antrojo – Vytautas Krištopavičius (0:4). Perdavimus jiems atliko Remigijus Valickas, Virgis Balbierius.
 
Paskutinio kėlinio metu „Lokių“ gynyba vis dar buvo bejėgė, tuo tarpu „Ober-Haus“ savo braižo nekeitė – tęsė energingą ir tikslų žaidimą. Tiesa, „Lokių“ žaidėjai sukūrė keletą priešininkams pavojingų epizodų, tačiau atakos įvarčiais nesibaigė. Iš savo vartų „Lokiams“ traukti ritulį teko dar tris kartus: 49-ąją minutę taikliai smūgiavo Edvin Stankevič (0:5), vėliau sekė Andrew Wheeler dublis (0:6), o paskutinį „Ober-Haus“ įvartį įmušė Artūras Gudanec (0:7). Perdavimus trečiajame kėlinyje atliko Aleksej Saščenkov, Marius Šalomskas, Genadijus Choruženko.