Titulinis » Naujienos » Vilniuje „Hockey Punks“ prieš „Kaunas Hockey“ - čempionato lyderių dvikova (bus transliuojama)

Vilniuje „Hockey Punks“ prieš „Kaunas Hockey“ - čempionato lyderių dvikova (bus transliuojama)

2019-10-16
“Hockey Punks” inf.
Šiandien Vilniaus „Pramogų arenoje“ susitinka praėjusio sezono pusfinalio poros dalyvės, o dabar pirmenybių lyderės Vilniaus „Hockey Punks“ ir „Kaunas Hockey“ komandos.
 
Praėjusį sezoną pusfinalio seriją užtikrintai rezultatu 3:1 laimėjo sostinės atstovai. Tačiau šį rudenį komandos pasitiko gerokai atsinaujinusios. Pirmosiose sezono rungtynėse „Hockey Punks“ nepaliko vilčių jungtinei Kauno ir Klaipėdos komandai, nugalėjo rezultatu 7:2. Tokia pačia užtikrinta tik „sausa“ pergale 6:0 kauniečiai nugalėjo Vilniaus „Geležinį Vilką“.
 
Vienas žymesnių „Kaunas Hockey“ papildymų – ilgametis Lietuvos rinktinės gynėjas Artūras Katulis, taip pat eilę sezonų sėkmingai Lietuvos lygoje rungtyniaujantys legionieriai iš Rusijos – Dmitrijus Beliakovas, Konstantinas Isajevas. Viso komandos sudėtyje - 11 užsienio šalių atstovų.
 
„Hockey Punks“ komandoje pirmajame ture rezultatyviai debiutavo Lietuvos rinktinės atstovai – Mauras Baltrukonis, Aivaras Bendžius, Povilas Verenis, taip pat ukrainietis Jegoras Bezugly. Be to komandos gynybos liniją sustiprino Lietuvos rinktinei jau atstovavęs ir šį sezoną į ją kviečiamas Lukas Jonuška, legionierius iš Suomijos Henrikas Vesalainenas.
 
Atskirai verta pažymėti tą faktą, kad šį sezoną į Vilniaus klubą perėjo praėjusio pavasario „Kaunas Hockey“ lyderis Donatas Kumeliauskas.
 
Apie pagal sudėtis stipriausių Lietuvos komandų dvikovą „Hockey Punks“ vyriausiasis treneris Mindaugas Kieras kalba entuziastingai.
 
„Kaunas Hockey“ - puikiai pažįstama komanda, turinti savų pliusų ir savų minusų. Visada gerai nusiteikę, jie su tokiu, pavadinčiau, kaunietišku užsispyrimu suteikia rungtynėms audringą atmosferą. Niekada nėra lengva prieš ją žaisti. Lietuvos čempionatui tai - labai gerai sukomplektuota komanda.
 
Mums tai pirmasis egzaminas pasitikrinti savo galingumą! Tikiu savo vyrais! Jie atiduos visas jėgas. Linkiu, kad fanai skanduotų jų vardus! Linkiu jiems pasimėgauti kiekviena šio vakaro varžybų akimirka. Tikrai turėtų būti įdomios rungtynės, todėl kviečiu visus į areną. Palaikymas namie labai svarbus“.
 
Rungtynių Vilniaus “Pramogų arenoje” pradžia - 20 val. 15 min. Organizatoriai pataria atvykti šiek tiek anksčiau, nes galimos eilės prie kasos. Bilietus taip pat galima įsigyti ir internetu „Paysera“ bilietų sistemoje.
 
Negalintys atvykti į rungtynes susitikimą tiesiogiai galės stebėti asociacijos "Hockey Lietuva" Facebook ir Youtube paskyrose bei Delfi.tv