Titulinis » Naujienos » Vokietijoje A. Bosas pelnė "hat-tricką", rezultatyviai žaidė ir T. Kumeliauskas bei D. Čypas

Vokietijoje A. Bosas pelnė "hat-tricką", rezultatyviai žaidė ir T. Kumeliauskas bei D. Čypas

2019-12-16
hockey.lt informacija
Šį sekmadienį Vokietijoje rezultatyvumu žibėjo visi trys šioje šalyje žaidžiantys Lietuvos rinktinės nariai.
 
Trečioje Vokietijos lygoje („Oberliga“) vieną iš rezultatyviausių sezono pasirodymų surengė Arnoldas Bosas. Hanoverio miesto derbyje „Indians“ klubui atstovaujantis puolėjas pelnė tris įvarčius, bet jo pastangų buvo maža – susitikime 8:6 triumfavo varžovai „Scorpions“ ledo ritulininkai.
 
Antrąjį pralaimėjimą iš eilės patyrusi „Indians“ ekipa „Oberliga“ pirmenybių šiaurės divizione žengia aštunta.
 
Toje pačioje lygoje, tik jau pietų zonoje rungtyniaujanti „Starbulls“ komanda su Tadu Kumeliausku šį sekmadienį džiaugėsi pergale 6:0 prieš „Blue Devils Weiden“ ekipą. Šiame mače Lietuvos rinktinės puolėjas pratęsė savo rezultatyvių susitikimų seriją atlikdamas du rezultatyvius perdavimus.
 
Pergalė sekmadienio mače leido T. Kumeliausko atstovaujamai komandai pakilti į trečiąją savo diviziono poziciją.
 
Rezultatyvų mačą ketvirtoje Vokietijos lygoje („Bayernliga“) sužaidė ir Domantas Čypas. Gynėjo atstovaujama „Mighty Dogs“  komanda po baudinių serijos 4:5 nusileido „Gladiators“ komandai, o lietuvis į savo sąskaitą įsirašė du rezultatyvumo balus. Lietuvos rinktinės narys pelnė įvartį mažumoje bei atliko rezultatyvų perdavimą.
 
Po devyniolikos mačų 18 taškų turinti „Mighty Dogs“ turnyrinėje lentelėje žengia vienuolikta, o likus vos šešiems mačams iki pirmojo pirmenybių etapo pabaigos nuo šeštosios pozicijos, kuri suteiktų galimybę kovoti dėl pakilimo į aukštesnę lygą, juos skiria jau trylika taškų.