Titulinis » Naujienos » „Žalgiris“ grįžta į Vilnių

„Žalgiris“ grįžta į Vilnių

2015-02-24
„Žalgiris“ informacija
28 – erias namų rungtynes Elektrėnuose sužaidę Vilniaus „Žalgirio“ ritulininkai reguliarųjį sezoną užbaigs sostinėje. Toks sprendimas priimtas, atsižvelgus į gerbėjų prašymus.
 
„Visų pirma, labai norėčiau padėkoti Elektrėnų ledo rūmų administracijai už šiltą priėmimą, tačiau „Žalgirio“ gerbėjai savo komandą nori matyti Vilniuje. Todėl tiek paskutines ketverias reguliariojo sezono rungtynes, tiek atkrintamųjų varžybų namų rungtynes, mes žaisime sostinės „Pramogų arenoje“, – sprendimo priežastis komentavo „Žalgirio“ direktorius Andrėjus Silinas.
 
Vilniečiams iki reguliariojo sezono pabaigos liko sužaisti ketverias rungtynes – dvejas su antroje vietoje esančiu „Loko-Junior“ klubu bei dar dvejas – su trečią poziciją užimančia „Dmitrovo“ ekipa.
 
„Kalbant atvirai, mes nebesikėsiname nei į antrą, nei į trečią vietą Vakarų konferencijoje. Mūsų tikslas – likti ketvirtiems bei pirmajame atkrintamųjų varžybų rate su „Zelenogradu“ turėti aikštės pranašumą“, – dėstė A. Silinas.
 
Priminsime, kad atkrintamosiose varžybose komandos kausis iki trijų pergalių, o artimiausias dvejas rungtynes „Žalgiris“ Vilniuje žais vasario 26 ir 27 dienomis, 19.00 su „Loko-Junior“ klubu iš Rusijos.