Titulinis » Naujienos » „7bet - Hockey Punks" šiandien Vilniuje susitinka su sustiprėjusia Elektrėnų "Energija"

„7bet - Hockey Punks" šiandien Vilniuje susitinka su sustiprėjusia Elektrėnų "Energija"

2022-02-03
"7bet-Hockey Punks" informacija
 Šiandien Vilniuje Lietuvos ledo ritulio čempionate susitinka lyderiai - Vilniaus„7bet-Hockey Punks” komanda namuose priims Elektrėnų “Energiją”.
 
Pastaruoju metu svečiai iš Elektrėnų žaidė su žemesnes vietas turnyrinėje lentelėje užėmusiomis komandomis ir iškovojo 4 įtikinamas pergales prieš HC “Klaipėdos” ir “Lteam Select” komandas. „7bet - Hockey Punks” praėjusią savaitę namuose rezultatu 7:2 nušlavė konkurentus dėl patekimo į finalą “Kaunas City” ledo ritulininkus.
 
Šį sezoną dėl pirmenybių aukso medalių finalo serijoje iki trijų pergalių kovos tik dvi pirmasias vietas reguliariajame sezone užėmusios komandos ir pagal turnyrinę lentelę matosi, kad “pankai” šiuo metu turi kur kas tvirtesnes pozicijas - sužaidę vienomis rungtynėmis daugiau yra atsiplėšę nuo antrą ir trečią vietas pasidalinusių Elektrėnų “Energijos” ir “Kaunas City” komandų devyniais taškais.
 
Tačiau anot klubo vadovo Šarūno Kuliešiaus, į tai nereikia kreipti per daug dėmesio:
 
“Nė vienų rungtynių prieš pagrindinius konkurentus šį sezoną nesame laimėję be rimtos kovos. Kiekvienos rungtynės prasideda nuo 0:0 ir jeigu “nepasirodysi” rungtynėse, tai taškų tikrai neiškovosi. Aš sakyčiau, kad šiandien “Energija” bus ypatingai pavojinga, kadangi jie jau nelabai turi teisės klysti ir turės atkrintamųjų rungtynių nusiteikimą.
 
Be to matėme, kad jie paskutinėmis sausio dienomis pasipildė patyrusiu gynėju Artūru Katuliu ir kandidatu į šalies rinktinę Dovydu Laimučiu.
 
Mes iki šiol šį sezoną buvome šiek tiek nuotaikos komanda. Nereikia neteisingai įvertinti ir paskutinės pergalės prieš “Kaunas City” - nors mes ir gerai žaidėme, bet jų gretose trūko kelių lyderių, na ir, Tadas Kumeliauskas sėkmingai išnaudojo savo progas pelnęs keturis įvarčius. To kiekvienos rungtynėse negali tikėtis, nes varžovai paruoš planą, kaip jį stabdyti”.
 
Iki sausio 31 d. komandos dar galėjo papildyti sudėtis naujais žaidėjais. „7bet - Hockey Punks” paskutinę galimybę išnaudojo sustiprindami gynybos grandį - įregistravo šalies jaunimo iki 20 metų rinktinės gynėją Nojų Ašmoną.
 
Šiandienos rungtynių pradžia - 20 val.15 min. Bilietai parduodami internetu www.bilietai.lt ir bei Vilniaus Pramogų arenos kasoje.