Titulinis » Naujienos » 8-ių NLRL klubų laukia karštas kovas

8-ių NLRL klubų laukia karštas kovas

2014-02-27
hockey.lt informacija
 Baigiasi Nacionalinės ledo ritulio lygos (NLRL) reguliarusis sezonas, kuriame komandos išsidalins vietas prieš atkrintamąsias varžybas.

 Aršiausia kova vyko Rytuose, kur komandos iki pat paskutinio turo kovėsi kaip lygūs su lygiais kone kiekvienose rungtynėse ir intriga konferencijoje išliko iki pat paskutinio mačo, kur „žiemos klasikoje“ santykius turėtų išsiaiškinti „Rokiškis“ ir „Juodupė“.

 Centre taip pat yra savo įdomybių. Iki pat paskutiniųjų rungtynių neaišku, kas pateks į pirmąjį atkrintamųjų rungtynių trejetą, mat paskutinėse rungtynėse nors tašką praradę „Bizonai-2“ liks antri ir į priekį praleis „Baltų ainius“.

 Pirmosios trys konferencijų vietos užsitikrins pirmąsias tris atkrintamųjų varžybų vietas ir jas išsidalins pagal surinktą koeficientą.

 Tad liko du klaustukai: ar Centre du klubai apsikeis vietomis ir atkrintamųjų varžybų rikiuotėje taip pat užleis viena kitai vietą ir ar Rytuose „Rokiškis“ laimės prieš „Juodupę“ ir aplenks prieš atkrintamąsias „Hockey Punks“.

 Tad pusantros poros jau praktiškai aiškios: Rusijos klubas namų aikštelėje, kurią kol kas yra deklaravę kaip Klaipėdą kausis su „Sparnais – Staklėmis“, o „Ledo linija“ varžovais turės vieną iš Kauno klubų.

 Pagal dabartinę situaciją, likus sužaisti vos po vienerias rungtynes konferencijose („Baltija“ dėl neatvykimo į rungtynes dėl techninių kliūčių užsitarnavo po 0:5 dvikovose su „Ledo linija“ ir „Delovaja Rus“), komandos prieš atkrintamąsias rikiuojasi taip (vieta, komanda, koeficientas, skliausteliuose – likusių rungtynių skaičius):

 
  1. Kaliningrado „Delovaja Rus“       2,67
  2. Kauno „Baltų ainiai“                      2,25
  3. Elektrėnų „Lokiai-Poseidonas“ 1,92
    ................
  4. Kauno „Bizonai-2“                         2,18 (1)
  5. Šiaulių „Ledo linija“                      2,00
  6. Vilniaus „Hockey Punks“            1,75
  7. Rokiškio „Rokiškis“                     1,72 (1)
  8. Kauno „Sparnai-Staklės“            1,63 (1) 
Finalinis ketvertas numatytas kovo 15-16 dienomis Elektrėnuose.