Titulinis » Naujienos » „Bizonai“ suklupo antrą kartą iš eilės

„Bizonai“ suklupo antrą kartą iš eilės

2014-12-05
hockey.lt informacija
 Eilinėse Mėgėjų čempionato rungtynėse kiek netikėtai  rezultatu 4:3 (0:2, 2:1, 1:0, 1:0) po bulitų serijos Kauno „Monstrai“ įveikė Kauno „Bizonus“. Tai buvo jau antrasis iš eilės čempionato lyderių pralaimėjimas. Reikėtų pažymėti, kad šiose rungtynėse nežaidė vienas „Bizonų“ komandos lyderių – Vygintas Sajus. Gruodžio 1 d. vykusiose rungtynėse tarp Kauno „Bizonų“ ir Kauno „Sparnų-Staklių“ už teisėjo įžeidinėjimus šis žaidėjas buvo išvarytas iš aikštės iki rungtynių pabaigos, ko pasėkoje taip pat buvo nubaustas trijų rungtynių diskvalifikacija bei 100 litų bauda.
 
Pirmajame kėlinyje čempionato lyderiai demonstravo savo meistriškumą ir po Elvino Kotvickio (08:12) bei Alfredo Stančiausko (10:38) įvarčių pirmavo rezultatu 2:0. Kauno „Monstrai“ šiame kėlinyje galėjo atsakyti tik baudos minutėmis.
 
Antrasis kėlinys prasidėjo  greitu Kauno „Bizonų“ įvarčiu ir atrodė , kad šiose rungtynėse žiūrovai pamatys eilinę Kauno „Bizonų“ pergalę. „Monstrams“ vilties suteikė ir rezultatą iki minimumo sušvelnino Vincentas Putrius (24:20) bei Nikolay Nogtev  (31:50).
 
Trečiasis kėlinys prasidėjo baudos minutėmis, kuriomis dažniausiai „pasižymėdavo“ Kauno „Monstrai“. Visų nuostabai daugiausiai mažumoje pražaidę Kauno „ Monstrai“ sugebėjo išplėšti pratesimą (bulitų seriją). Išlyginamojo įvarčio autoriumi tapo Benas Šilinskas (57:03). Bulitų serijoje „Monstrų“ vartininkas Justinas Lukšys buvo „nepramušamas“, o pergalės kalviu tapo tas pats jau anksčiau pasižymėjęs ir vienintelį taiklų bulitą realizavęs Vincentas Putrius.  
 
„Monstrai“ -  „Bizonai“ 4:3 (0:2, 2:1, 1:0, 1:0)
„Monstai“: Vincentas Putrius 2 įvarčiai, Nikolay Nogtev, Benas Šilinskas po 1 įvartį.
„ Bizonai“ :  Elvinas Kotvickis, Alfredas Stančiauskas, Gintaras Šabūnas po 1 įvartį.