Titulinis » Naujienos » D. Kulevičius: Į rungtynes išėjome nenusiteikę

D. Kulevičius: Į rungtynes išėjome nenusiteikę

2018-10-25
Elektrėnų „Energijos" informacija
Ketvirtadienį Elektrėnų ledo arenoje vyko paskutinės šeštojo Lietuvos čempionato turo rungtynės, kuriose užfiksuotas gana netikėtas rezultatas. Rungtynių metu trijų žaidėjų netekusi daugkartinė čempionė Elektrėnų „Energija" (5/1) 1:3 (1:1, 0:1, 0:1) nusileido Vilniaus „Hockey Punks" (3/3) ekipai ir patyrė pirmą sezono pralaimėjimą.
 
Šiose rungtynėse „Energija" neteko trijų žaidėjų: Donatui Vittei buvo sumuštas petys, po pertraukos į aikštelę sugrįžęs Justinas Vėželis gavo stiprų smūgį į koją, tuo tarpu Karolis Kubilius rungtynių negalėjo tęsti dėl nugaros skausmų.
 
„Priežastys paprastos: išėjome nenusiteikę. Visi galvojo, kad „Energija" čia laimės prieš visus ir galime žaisti viena koja prieš visus. Tačiau „Hockey Punks" parodė, kad vytis yra sunku, kai komanda išėjusi kovoja dėl kiekvieno centimetro", - apie „Energijos" pralaimėjimą kalbėjo D.Kulevičius. „Šiek tiek trūko tų trijų iškritusių žaidėjų, tačiau turime ir be jų laimėti. Šiandien buvo tokia diena, kad niekam nesisekė nei priimti, nei atiduoti, nei mesti. Visi metimai - silpni ir vartininkui į krūtinę. Sveikinu varžovus, kurie tikrai gerai sužaidė ir kovojo dėl kiekvieno centimetro".
 
Šios dvi komandos tarpusavyje žaidė prieš savaitę Vilniuje, o tada elektrėniečiai šventė pergalę rezultatu 5:3.
 
Apskritai šį sezoną „Energija" dar nebuvo patyrusi pralaimėjimo kartėlio ir po du kartus įveikė „Kaunas Hockey" (3/3) bei Vilniaus „Geležinio vilko" (1/5) komandas. Tuo tarpu „Hockey Punks" ekipa po kartą yra įveikusi bei pralaimėjusi „Kaunas Hockey" ir „Geležinio vilko" ledo ritulininkams.
 
Kitas rungtynes „Energija" žais Elektrėnuose spalio 30-ą dieną prieš „Geležinį vilką", tuo tarpu „Hockey Punks" lapkričio 3-ią susikaus su „Kaunas Hockey".