Titulinis » Naujienos » Draugiškose su Korėja bus ieškoma optimalios sudėties (A.Cipruso KOMENTARAS)

Draugiškose su Korėja bus ieškoma optimalios sudėties (A.Cipruso KOMENTARAS)

2015-12-08
hockey.lt informacija
 Lietuvos jaunimo ledo ritulio rinktinė trečiadienį ir ketvirtadienį bus matoma visiems sporto šakos gerbėjams. Komanda sužais dvejas draugiškas rungtynes, kurių metu trenerių štabas ieškos optimalios sudėties.
 
Pirmosios draugiškos rungtynės įvyks trečiadienį, 20.00 val. Elektrėnų ledo rūmuose. Varžovas - Korėjos bendraamžiai.
 
„Nesu didelis šalininkas rungtynių prieš čempionatus su varžovais, kurie taip pat dalyvauja tame pačiame turnyre. Tačiau iš pagarbos varžovams, kurie Lietuvoje nuo sekmadienio, žaisime su jais draugiškas rungtynes. Didelių stebuklų dvikovose nepamatysim, bandysim ieškoti optimalios sudėties ir ieškosime variantų kaip žaisti čempionate“,- hockey.lt sakė rinktinės vyriausiasis treneris Aigaras Ciprusas.
 
Rungtynės su Latvijos „Zemgale/LLU“ (Latvija) vyrų komanda nebus lengvos, kadangi tai Latvijos aukščiausios lygos ekipa, kurią, beje, treniruoja A.Ciprusas.
 
„Gerai žinau savo ekipą Latvijoje, tai rimta, mobili komanda. Bus rimtas išbandymas. Žinoma, ir latviai išbandys keletą naujų žaidėjų, tačiau tai mums gyvenimo tose rungtynėse nepalengvins“,- sakė A.Ciprusas.
 
Dvikova su „Zemgale/LLU“ ekipa įvyks ketvirtadienį, 20.00 val. Elektrėnų ledo rūmuose. Bilietų kaina į draugiškas rungtynes - 2 eurai.