Titulinis » Naujienos » „Energija“ pratęsė pergalių seriją TOPsport Lietuvos čempionate

„Energija“ pratęsė pergalių seriją TOPsport Lietuvos čempionate

2022-01-28
hockey.lt informacija
 TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionate pergalių seriją tęsia Elektrėnų „Energijos“ komanda.
 
Penktadienį Elektrėnų ledo rūmuose „Energijos“ atstovai 8:3 nugalėjo „HC Klaipėda“ narius ir į savo sąskaitą įsirašė ketvirtąją pergalę iš eilės. Tuo tarpu jų varžovams tai buvo penktoji nesėkmė paeiliui, po kurios jų situacija turnyrinėje lentelėje veikiausiai nebepasikeis: tiek ir nuo trečiosios vietos, tiek ir nuo penktosios čempionato pozicijos juos skiria dvylika taškų.
 
Po šios pergalės „Energija“ sausį užbaigė nepriekaištingai: keturiomis pergalėmis per tiek pat rungtynių. Tiesa, šį mėnesį elektrėniškiai nežaidė su dviem pagrindiniais varžovais kovoje dėl pirmų vietų TOPsport Lietuvos čempionate, o per likusius septynis reguliaraus sezono susitikimus jie su „7bet-Hockey Punks“ susitiks dukart, o su „Kaunas City“ net tris kartus.
 
Šeimininkų gretose prie pergalės dviem įvarčiais prisidėjo trys žaidėjai: Donatas Kumeliauskas, Mantas Marcinkevičius ir Paulius Rumševičius, o po kartą tiksliai į vartus metė Andrejus Beznosovas ir Viačeslavas Triasunovas, kuriam tai buvo pirmasis įvartis TOPsport Lietuvos čempionate.
 
„HC Klaipėdos“ komandoje į įvarčių grafą įsirašė Ilja Bastrykinas, Aleksejus Nikulinas ir Arnas Palšauskas.
 
Šį savaitgalį TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionate bus sužaistos dar dvi rungtynės. Šeštadienį 13:00 val. Elektrėnų ledo rūmuose savo jėgas išbandys „LTeam Select“ ir „7bet-Hockey Punks“ klubai, o sekmadienį 13:50 val. Klaipėdos „Akropolyje“ „HC Klaipėda“ stos į dar vieną akistatą, šįkart su „Kaunas City“ ekipa.