Titulinis » Naujienos » „Energija“ turėjo pripažinti „BFSO Dinamo“ ekipos pranašumą (VIDEO)

„Energija“ turėjo pripažinti „BFSO Dinamo“ ekipos pranašumą (VIDEO)

2017-12-19
LRK „Energija“ inf.
Antradienį Elektrėnų ledo rūmuose vykusiose Baltarusijos aukščiausiosios lygos rungtynėse vietos „Energija“ 4:9 (0:3, 2:3, 2:3) nusileido Minsko „BFSO Dinamo“ ledo ritulininkams.
 
Pirmą susitikimo minutę svečiams pavyko nuginkluoti Aurimą Uscilą, o pirmame kėlinyje jie skirtumą padidino iki trijų - 3:0.
 
Pirmojo kėlinio pabaigoje „Energija“ neteko rankos traumą patyrusio Manto Marcinkevičiaus, kurį varžovas neleistinai stūmė į bortą ir užsidirbęs 5+20 baudos minučių taip pat turėjo palikti aikštelę iki rungtynių pabaigos.
 
Ledus „Energijai“ pralaužti pavyko tik antrame kėlinyje, kuriame po įvartį pelnė Mauras Baltrukonis (24:17, rez. perd. Laisvydas Kudrevičius ir Dovydas Kulevičius) bei Deividas Kazlauskas (39:08, rez. perd. Povilas Verenis ir Artūras Katulis). Visgi elektriečių tai negelbėjo - po 40 minučių „BFSO Dinamo“ pirmavo rezultatu 6:2.
 
Trečiame kėlinyje „Energijai“ po įvartį pelnė Artūras Katulis (43:28, rez. perd. Rolandas Aliukonis ir Danielius Nomanovas) bei D.Kazlauskas (57:58, rez. perd. Karolis Krasilnikovas ir Martynas Miliūnas), tačiau to nepakako pasivyti svečių, kurie pasižymėjo dar tris kartus.
 
„Energijos 29 min. 35 sek. gynęs A.Uscila praleido 6 įvarčius, tuo tarpu jį pakeitęs ir likusį laiką žaidęs Arkadijus Reizinas praleido tris įvarčius.
 
Su „BFSO Dinamo“ ekipa elektrėniečiai žaidė lapkričio viduryje, tačiau tada išvykoje vykusiose rungtynėse „Energija“ pralaimėjo 1:7 ir 0:10.
 
„Energija“ ir „BFSO Dinamo“ komandos trečiadienį nuo 19:00 val. susitiks dar kartą.
 
„Energija“ per 29 rungtynes yra iškovojusi 6 pergales ir su 19 taškų tarp keturiolikos komandų žengia dvyliktoje vietoje, tuo tarpu „BFSO Dinamo“ per 31 susitikimą iškovojo 19 pergalių ir su 58 taškais užima ketvirtą vietą.