Titulinis » Naujienos » „Energijos“ sezono atidarymas Elektrėnuose (VIDEO, M.Kiero kvietimas)

„Energijos“ sezono atidarymas Elektrėnuose (VIDEO, M.Kiero kvietimas)

2014-09-29
LRK "Energija"pranešimas spaudai
 Rugsėjo 29 ir 30 dienomis Elektrėnų ledo rūmuose pirmosios naujojo 2014 – 2015 m. Baltarusijos aukščiausios lygos sezono rungtynės. Stipriausias šalies klubas Elektrėnų „Energija“ savo žiūrovų akivaizdoje priims aršiausius konkurentus, praeitų metų čempionus Minsko „Junior“ ledo ritulininkus.
 
Praėjusiame sezone komandos reguliariajame čempionate sužaidė keturias, o atkrintamųjų varžybų ketvirtfinalyje maksimaliai penkias rungtynes. Pergales abi komandos pasiekdavo tik namų aikštėse. Minsko „Junior“ tapo 2013 – 2014 m. sezono aukščiausios lygos nugalėtojais.
 
„Labai jaudinuosi ir kartu laukiu rungtynių Elektrėnuose prie savų žiūrovų. Paskutinį kartą „Energijos“ marškinėlius oficialiose rungtynėse vilkėjau 2008 – 2009 metų sezone, tai šiandien širdelė suvirpės tikrai. Nebus lengva, bet garantuoju, kad komanda kovos iš visų jėgų“ – teigia komandos kapitonas Mindaugas Kieras.
 
Elektrėnų „Energija“ po keturių sužaistų rungtynių ir pasiektų trijų pergalių (viena baudinių serijoje) ir patirto pralaimėjimo su aštuoniais taškais rikiuojasi aštuntoje turnyrinės lentelės vietoje tarp vienuolikos komandų, tuo tarpu varžovai „Junior“ yra šešti su dešimt taškų po šešių žaistų rungtynių.
 
Netektys: dėl aštraus kelio skausmų komandai nepadės pagrindinis vartų sargas Nerijus Dauksevičius, Dominykas Bisturys dėl sveikatos nebegalės padėti komandai šiame sezone, neaišku ar aikštėje išvysime Aurimą Gaidauską, kurį užklupo bronchitas.
 
Elektrėnų "Energija" - Minsko "Junior":
pirmadienis 19.00 val. Elektrėnų ledo rūmai;
antradienis 19.00 val. Elektrėnų ledo rūmai.

Įėjimas NEMOKAMAS!