Titulinis » Naujienos » Gimtadienį M. Armalis pažymėjo iškovodamas pergalę Čempionų lygoje

Gimtadienį M. Armalis pažymėjo iškovodamas pergalę Čempionų lygoje

2018-09-06
hockey.lt informacija
 Ketvirtadienį 26-ąjį gimtadienį Mantas Armalis atšventė kartu su „Skelleftea AIK“ komanda iškovodamas pergalę Čempionų lygoje.
 
Be keitimų rungtyniavęs vartininkas atrėmė 12 iš 14 į jo vartus skriejusių metimų, o jo ekipa 6:2 susitvarkė su Lenkijos čempione „GKS Tychy“. Įvarčius lietuvis praleido pirmojo kėlinio pradžioje bei mačo pabaigoje, o abu juos varžovai pelnė turėdami kiekybinę persvarą.
 
Čempionų lygos C grupėje 7 taškus po trijų mačų turinti „Skelleftea“ kartu su nesiliaujančia stebinti „Bolzano“ ekipa iš Italijos dalijasi 1-2 pozicijomis. Po pergalės prieš M. Armalio komandą italai du kartus įveikė Suomijos „IFK Helsinki“ ledo ritulininkus, kurie su 4 taškais žengia treti ir norėdami patekti į kitą etapą turės per paskutinius tris mačus panaikinti trijų taškų deficitą bei prasibrauti tarp dviejų geriausių grupės komandų, kurios pratęs kovą Čempionų lygoje.
 
Su „IFK Helsinki“ ekipa „Skelleftea“ sužais du paskutinius grupės mačus, o šeštadienį jų laukia galimybė revanšuotis prieš „Bolzano“ klubą.