Titulinis » Naujienos » Grandioziniame turnyre Klaipėdoje triumfavo rygiečiai, aplenkę HC „Klaipėdą“ ir LSS „Jelgavą“

Grandioziniame turnyre Klaipėdoje triumfavo rygiečiai, aplenkę HC „Klaipėdą“ ir LSS „Jelgavą“

2016-08-31
HC "Klaipėda" informacija
  Klaipėdoje įvyko devynių komandų iš keturių šalių, trijų dienų turnyras „Stalker cup 2016“, kuriame varžėsi U-9 amžiaus grupės vaikai.
 
Varžybose dalyvavo penkios komandos iš kaimyninės Latvijos, taip pat Estijos, dvi Lietuvos bei viena iš Rusijos. Turnyro nugalėtojais tapo Rygos "HC Riga-1" komanda, surinkusi 23 taškus bendroje turnyro lentelėje.
 
Antrąją vietą turnyre užėmė šeimininkai, Klaipėdos "HC Klaipėda", kuri tik po baudinių serijos 1:2 pralaimėjo nugalėtojams ir vienu tašku bendrojoje įskaitoje atsilikusi nuo rygiečių.
 
Trečia turnyre liko komanda "JELGAVA LSS" iš Latvijos, surinkusi 18 taškų.
 
Vilniaus SLRA vaikai turnyre užėmė šeštą vietą.
 
Visos 9 komandos sulaukė apdovanojimų, o visi vaikai turnyro metu galėjo pasistiprinti vaisiais ir vandeniu.
 
Turnyro metu surengtas įgūdžių turnyras, kuriame kovojo dėl geriausio, techniškiausio, taikliausio ir rezultatyviausio žaidėjo, bei geriausio vartininko.
 
Geriausias vartininku pripažintas komandos HC "Riga-1" atstovas Egor Kirpichkin. Rezultatyviausias puolėjas taip pat iš HC "Riga-1" komandos Martinas Klaucanas, naudingiausias puolėjas - Vakaris Vilimas, "HC Klaipėda", taip pat puolėjas Tarvids Davids iš "Jelgava" LSS komandos. Geriausi gynėjai buvo Reinholts Circenis iš "Broceni" NBSS komandos, Artemij Ertti is HC "Vipers" (Estija) komandos, Oskar Luks is HC "Liepaja" SSS komandos, David Danilov is HC "Daugavpils" BJSS, Vladimir Rostkov iš HC "Jantarnaja Zvezda"  (Rusija) komandos, bei Mantas Lisauskas iš Vilniaus SLRA komandos.
 
Turnyro organizatoriai dėkoja kompanijai „Stalker“, „Solorina“, kurios prisidėjo organizuojant turnyrą, kurio metu ant ledo vėl visų akį traukė naujutėlčiai „Toyota“ automobiliai.
 
Po turnyro komandos gyrė organizatorius už išvyką į Kuršių neriją, apsilankymą delfinariume.