Titulinis » Naujienos » HC „Balticos“ išvykoje laukia jėgų išbandymas

HC „Balticos“ išvykoje laukia jėgų išbandymas

2013-01-29
HC "Baltica" informacija
„Balticos“ komanda tęsia pasiruošimą būsimiems susitikimams išvykoje su diviziono lyderiu Liepojos „Metalurgs“ ekipa. Vyriausiojo „erelių“ trenerio Aigaro Cipruso paprašėme pakomentuoti paskutines naujienas:
 
- Pasiruošimas vyksta pagal planą, treniruojamės du kartus per dieną. Kai kurie žaidėjai turi nedidelių traumų, tačiau tikimės, kad iki išvykos jie pilnai pasveiks.
 
- Po reabilitacijos grįžo puolėjas Konstantinas Isaevas.
-  Taip, esu geros nuomonės apie šį žaidėją, tačiau nerimauju dėl jo peties, tad apie geriausią jo būklę kolkas dar kalbėti anksti. Labai tikimės, kad Konstantinas galės padėti komandai per ateinančias rungtynes.
 
- Įvardinkite komandos žaidėjų penketus.
- Kalbant apie puolėjus, pirmajame penkete liko Nikulinas, E. Rybakovas, Tsukanovas. Antrajame penkete treniruojasi Rejžekas, Novikovas, Šerbatiukas. Trečiajame kartu su Zonenbergu treniruojasi krašto puolėjai Bizajevas ir Konovalovas. Ketvirtajame penkete kolkas žaidžia tik Sadauskas ir Isaevas. Gaila, tačiau kolkas nedidelę traumą turi A. Fiščevas, tačiau esu tikras, kad jis greitai pasveiks.
Gynėjų poros yra tokios: Burzala-Rastenis, Taurinšas-Wilhelmas, Boicovas-Grišatovas. Taip pat greitu metu laukiam sugrįžtančio Artūro Rybakovo.
Vartininkai Kuzminas ir Luley abu svieki ir treniruojasi įprastu režimu.
 
- Ar ruošiate taktinių siurprizų būsimam varžovui?
- Svarbiausia, kad gerai pasiruoštume būsimai kovai. Kiekvienas iš likusių šešių susitikimų labai svarbus ir turės didelės įtakos galutiniam reguliaraus sezono rezultatui. Būsimos rungtynės taps ir svarbiu jėgų išbandymu, nes jei pateksime į atkrintamąsias varžybas, teks žaisti su stipresniais varžovais.
 
Primename, kad paskutinias šešerias reguliaraus MHL sezono rungtynes HC „Baltica“ žais išvykoje. Vasario 2,3 d. 13 val. Latvijoje „Baltica“susitiks su „Metalurgs“ ekipa. Vasario 13,14 d. 17 val. Rusijoje žais su „Dmitrov“, o vasario 16,17 d. 13 val. taip pat Rusijoje susitiks su „Zelenograd“ ekipa.