Titulinis » Naujienos » „HC Žalgiris“ Vilniuje pralaimėjo trečią kartą iš eilės

„HC Žalgiris“ Vilniuje pralaimėjo trečią kartą iš eilės

2015-03-02
Sportas.lt informacija
„HC Žalgirio“ ledo ritulininkams ir toliau nepavyksta pradžiuginti į Vilniaus „Pramogų areną“ ateinančių ledo ritulio gerbėjų - žalgiriečiai Jaunimo ledo ritulio lygoje (MHL B) patyrė ketvirtą pralaimėjimą iš eilės.
 
Iš Elektrėnų ledo rūmų į Vilnių persikraustę žaisti namų rungtynes „HC Žalgirio“ ekipa 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) nusileido Dmitrovo „HC Dmitrov“ (Rusija) ekipai.
 
Rungtynių pradžioje Ugnius Čižas buvo nubaustas 2 baudos minutėmis, o kiekybinę persvarą sėkmingai išnaudoję varžovai po Aleksandro Jakovlevo įvarčio išsiveržė į priekį 1:0. Nors vėliau pirmame kėlinyje žalgiriečių varžovai užsidirbo 6 baudos minutes, tačiau šeimininkams daugumoje įvarčių pelnyti nepavyko.
 
Antrasis kėlinys ir vėl nesėkmingai prasidėjo „HC Žalgirio“ ekipai. Aleksandras Žužunašvili tiksliu smūgiu nuginklavo šeimininkų vartininką Vadimą Miščiuką ir padidino svečių pranašumą iki dviejų - 2:0.
 
Iki rungtynių pabaigos likus žaisti mažiau nei 2 minutes Danielius Nomanovas sumažino „HC Žalgirio“ atsilikimą iki vieno (2:1). Rungtynes gelbėti bandęs žalgiriečių treneris Aigaras Ciprusas vartininką pakeitė šeštuoju aikštės žaidėju, o „HC Dimitrov“ įmušė įvartį į tuščius vartus ir šventė pergalę 3:1.
 
„HC Žalgiris“ atliko daugiau smūgių į vartus (47 prieš 34) ir laimėjo daugiau išmetimų (42 prieš 22).
 
Sportas.lt primena, kad pirmose dvejose rungtynėse Vilniuje „HC Žalgiris“ 2:10 ir 2:5 nusileido Jaroslavlio „Loko-Junior“ (Rusija) ledo ritulininkams.
 
Paskutines reguliariojo sezono rungtynes žalgiriečiai žais kovo 3-ią dieną taip pat su „HC Dimitrov“ ekipa.
 
„HC Žalgirio“ pakartojo ilgiausią pralaimėjimų seriją. Spalio mėnesį žalgiriečiai po du kartus iš eilės pralaimėjo „Rosoš“ ir „Kristall“ komandoms.
 
„HC Žalgiris“ (121 tšk.) Vakarų konferencijoje tarp 15 komandų vis dar užima 4-ą vietą, o „HC Dmitrov“ (142 tšk.) iš trečiosios pozicijos pakilo į antrąją.