Titulinis » Naujienos » Į NVLRL po pertraukos sugrįžo Klaipėdos ir Rokiškio vaikų klubai

Į NVLRL po pertraukos sugrįžo Klaipėdos ir Rokiškio vaikų klubai

2016-11-07
hockey.lt informacija
 Rekordinį sezoną skaičiuojanti Nacionalinė vaikų ledo ritulio lyga (NVLRL) su džiaugsmu sveikina į šeimą sugrįžusias Rokiškio sporto centro ir Klaipėdos „Baltijos“ vaikų komandas.
 
Savaitgalį įvykusiuose U-10 konferencijų mačuose abi ekipos startavo lygoje taip vėl prisidėdamos prie kolegų iš visos Lietuvos.
 
Klaipėdos „Baltija“ pasirodė „Naujokų“ konferencijoje, kur namų aikštelėje saldu nebuvo. „Baltijos-1“ komandą net 22:0 skriaudė HC „Klaipėda-2“ ekipa ir 26:0 – Kauno „Baltų ainiai“.
 
Pastarieji nugalėjo ture Klaipėdoje, įveikę ir HC „Klaipėdą-2“ po dramatiškos rungtynių pabaigos, kai du kartus lyginę rezultatą klaipėdiečiai žaide šešiese be vartininko, o lemiamą rungtynių įvartį pelnė Kauno komandos lyderis Algirdas Jaras.
 
„Pipirų“ konferencijoje Rokiškio sporto centras į lygą sugrįžo ir iškart iškovojo keturis taškus. Rokiškėnai pasistiprino Kauno ledo ritulininkais ir atėmė tašką iš Sostinės ledo ritulio akademijos trečiosios sudėties ir nugalėjo Vilniaus „Hockey Punks Academy-2“ komandą.