Titulinis » Naujienos » Keturis įvarčius pelniusi „Kaunas City“ vis tiek pralaimėjo prieš „MOGO“

Keturis įvarčius pelniusi „Kaunas City“ vis tiek pralaimėjo prieš „MOGO“

2022-10-15
hockey.lt informacija
 Šeštadienį Optibet ledo ritulio lygoje dar vienas rungtynes sužaidė „Kaunas City“ komanda.
 
Latvijos sostinėje Rygoje vykusiose rungtynėse „Kaunas City“ sugebėjo pelnyti keturis įvarčius į OHL lyderių „MOGO/LSPA“ vartus, bet patys praleido net 12 varžovų tikslių metimų ir patyrė pralaimėjimą 4:12.
 
„MOGO“ komanda jau pirmajame kėlinyje susikūrė sau penkių įvarčių pranašumą, o „Kaunas City“ savo įvarčiais atsakė pirmojo kėlinio pabaigoje bei antrojo pradžioje, sušvelnindami deficitą iki trijų įvarčių. Per likusią antrojo kėlinio dalį abi komandos du kartus apsikeitė tiksliomis atakomis, o trečiajame kėlinyje vėl dominavo rungtynių šeimininkai: ant ledo visiškai dominavusi „MOGO“ pelnė dar penkis įvarčius be atsako.
 
„Kaunas City“ gretose šiose rungtynėse du įvarčius pelnė Aivaras Bendžius, o po kartą pasižymėjo Lukas Žukaukas ir Paulius Grybauskas. „MOGO“ į priekį vedė rezultatyviausias lygos žaidėjas Karlis Ozolinšas, dukart kauniečius įvarčiu baudė Elviss Želubovskis, o Reinio Martinšo Lejnieko, Krišjanio Redliho, Artūro Ozolinšo, Tomo Opelto, Ernesto Krūmo ir Rudolfo Maslovskio sąskaitoje – po vieną tikslią ataką.
 
Šiandien OHL savo rungtynes žais ir kitos dvi Lietuvos komandos – „Airwell Energija“ rungtyniaus su „HS Riga“, o „7bet-Hockey Punks“ kovos su „Zemgale/LLU“.