Titulinis » Naujienos » Klaipėdoje triumfavę „7bet-Hockey Punks“ atstovai užsitikrino vietą TOPsport Lietuvos čempionato finale

Klaipėdoje triumfavę „7bet-Hockey Punks“ atstovai užsitikrino vietą TOPsport Lietuvos čempionato finale

2022-02-06
hockey.lt informacija
Vilniaus „7bet-Hockey Punks“ komanda pratęsė pergalių seriją TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionate bei užsitikrino vietą finale.
 
Sekmadienį Klaipėdoje „pankai“ 7:3 palaužė „HC Klaipėdos“ komandą bei iškovojo šeštąją pergalę iš eilės. Dar vienas triumfas leido vilniečiams išlaikyti solidų pranašumą prieš artimiausius varžovus turnyrinėje lentelėje – nuo antroje ir trečioje vietoje žengiančių klubų juos skiria 12 taškų, o tai leidžia „7bet-Hockey Punks“ komandai jau dabar užsitikrinti vietą TOPsport Lietuvos čempionato finale.
 
Šiose rungtynėse klaipėdiečiai pasižymėjo pirmieji, o įpusėjus rungtynėms rezultatas dar buvo lygus. Visgi, antroje susitikimo dalyje „7bet-Hockey Punks“ įrodė savo pranašumą.
 
Vilniaus komandą į priekį vėl vedė Tadas Kumeliauskas pelnęs tris įvarčius bei pridėjęs du rezultatyvius perdavimus. Dviem įvarčiais pasižymėjo Aivaras Bendžius, o po kartą varžovus įvarčiais baudė Laisvydas Kudrevičius ir Denisas Kuzminovas.
 
„HC Klaipėdos“ gretose du įvarčius pelnė Sergejus Smurovas, o likęs įvartis – Mikhailo Evstigneevo sąskaitoje.
 
Priminsime, kad kitą savaitę TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionate įvyks bene svarbiausi susitikimai dėl likusio kelialapio į čempionato finalą. 2-3 pozicija besidalijančios „Kaunas City“ ir „Energijos“ komandos dukart susigrums tarpusavyje: trečiadienį 20:00 val. Kaune bei šeštadienį 18:00 val. Elektrėnuose.