Titulinis » Naujienos » Kovo 1 dieną - naujųjų Kauno ledo rūmų atidarymas

Kovo 1 dieną - naujųjų Kauno ledo rūmų atidarymas

2022-02-24
hockey.lt informacija
 Kovo 1 d. duris atvers naujieji Kauno ledo rūmai.
 
Pandemijos metu kaip vakcinacijos centras visuomenei tarnavęs pastatas pagaliau pradės veikti pagal savo tikrąją paskirtį. Kauno ledo rūmų atidarymo proga su jais susipažinti galės visi kauniečiai ir miesto svečiai.
 
Naujutėlaičiai Kauno ledo rūmai (Kovo 11-osios g. 26) yra daugiafunkcis žiemos sporto kompleksas – jame yra apie 800 vietų žiūrovams ir net dvi ledo aikštės, kurios galės būti pritaikytos įvairioms veikloms.
 
Jose galės vykti akmenslydžio, ledo ritulio, dailiojo ar greitojo čiuožimo treniruotės bei rungtynės, nacionaliniai ir tarptautiniai turnyrai.
 
Pirmą pavasario dieną kauniečiai ir miesto svečiai turės galimybę stebėti ir pirmuosius sporto renginius – nuo 16 valandos vyks dailiojo ir sinchroninio čiuožimo pasirodymas, o nuo 16.40 val. įvyks parodomosios ledo ritulio rungtynės tarp dviejų TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionato dalyvių -  Kauno „Kaunas City“ ir Vilniaus „7bet-Hockey Punks“ komandų.
 
„Kviečiame atvykti visus ledo ritulio bendruomenės narius į naujosios Kauno ledo arenos atidarymo renginį. Tai bus puiki proga susipažinti su naująja Kauno arena ir išvysti tiek ir ledo ritulio, tiek ir kitų sporto šakų parodomuosius renginius“, - į renginį ledo ritulio gerbėjus kvietė Kauno ledo rūmų projektų vadovė Rasa Nemanienė.
 
Renginys Kauno ledo arenoje – nemokamas.