Titulinis » Naujienos » Ledo ritulio specialistas iš Kanados organizuoja treniruočių stovyklą Lietuvoje

Ledo ritulio specialistas iš Kanados organizuoja treniruočių stovyklą Lietuvoje

2014-05-16
hockey.lt informacija
 Jauniesiems Lietuvos ledo ritulininkams suteikiama unikali galimybė tobulinti savo įgūdžius kanadiečio trenerio vadovaujamoje treniruočių stovykloje.
 
Birželio 20-29 dienomis Šiauliuose vyks intensyvi  (po 4 čiuožimo seansus kas dieną) 10-ies dienų treniruočių stovykla „Power Skating & Skills Camp“, kurios vadovas – patyręs specialistas iš Kanados Jim Tibbetts. Lietuvos vyrų rinktinės vyr. trenerio Berndo Haake kvietimu į Lietuvą atvyksiantis ledo ritulio treneris praeityje yra buvęs profesionalus žaidėjas, o vėliau, kaip treneris, dalyvavo Nagano Olimpinėse žaidynėse (1998 m.). Šiuo metu Jim Tibbetts dirba Prancūzijos ledo ritulio federacijoje.
 
„Puikiai pažįstu Jimą. Tai patyręs, tiek Šiaurės Amerikos, tiek Europos ledo ritulio niuansus puikiai išmanantis specialistas. Rimtai apie sportinę karjerą galvojantys jaunuoliai turėtų išnaudoti šią puikią galimybę. Čiuožimo ir technikos veiksmų formavimas ir tobulinimas – svarbiausi dalykai tokiame amžiuje“,  – pažymi Lietuvos vyrų rinktinės vyriausiasis treneris Berndas Haake.
 
Stovyklos programoje – čiuožimo įgūdžių ir lazdos valdymo technikos tobulinimas, metimo ir perdavimo pagrindai. Stovyklos dalyviams taip pat bus organizuojamos anglų kalbos pamokėlės bei susitikimai su garsiais sportininkais.
 
Visi stovyklos sportininkai gaus oficialius „Power Skating & Skills Camp“ sertifikatus.
 
Dėl papildomos informacijos kreiptis: 8 654 90462, gytis@careerassist.eu