Titulinis » Naujienos » Lietuvos 18-mečių rinktinė išvyksta į Estiją (papildyta - rinktinė pasinaudojo galimybe registruoti trečią vartininką, sąrašas)

Lietuvos 18-mečių rinktinė išvyksta į Estiją (papildyta - rinktinė pasinaudojo galimybe registruoti trečią vartininką, sąrašas)

2013-03-29
NLRL informacija
Šįvakar, 23.00 val. Lietuvos U-18 rinktinė autobusu išvyksta į Estijos sostinę Taliną.
 
Jau rytoj Taline Lietuvos komanda 14.00 val. pietaus „Tallink express“ viešbutyje, o vėliau surengs pirmąją treniruotę „Škoda“ arenoje, kuri pastatyta prieš keletą metų. Estų arena šiek tiek primena Vilniuje esančią pramogų areną ir taip turi dvi aikšteles po vienu stogu, tačiau pagrindinė aikštelė talpina gerokai mažiau žiūrovų nei Vilniuje. Čempionato metu kovas galės stebėti apie pusantro tūkstančio žiūrovų – tiek jų talpina arena. Beje, „Škoda“ arena yra 28 metrų pločio ir 58 metrų ilgio – šiek tiek mažesnė nei įprastų europinių matmenų.
 
Jau sekmadienį, pirmąją šv. Velykų dieną, 16.30 val. Lietuvos rinktinė kovos su Vengrija.
 
Beje, į čempionatą vykstantys lietuvaičiai, kurie jau dabar intensyviai domisi bilietų kainomis ir apgyvendinimo Taline galimybėmis ir kurių čempionato metu neturėtų trūkti, turėtų neapsirikti dėl arenos pavadinimo. Mat buvusi „Premia“ arena adresu Haabersti tn. 3, Talinas, nuo sausios 1 dienos vadinama „Škoda“ arena.
 
Beje, Lietuvos rinktinė pasinaudojo IIHF suteikiama galimybe čempionatui registruoti trečią vartininką. Į Taliną vyksta ir Germantas Juškaitis, kurio oficialiame komandos sąraše nėra, tačiau pagal IIHF taisykles, jis registruojamas kaip atsarginis vartininkas ir bet kada gali būti įtrauktas į sudėtį vietoj traumą gavusio kolegos.