Titulinis » Naujienos » Lietuvos jaunių rinktinė pirmose rungtynėse nusileido Lenkijai (VIDEO)

Lietuvos jaunių rinktinė pirmose rungtynėse nusileido Lenkijai (VIDEO)

2022-02-10
hockey.lt informacija
 Lietuvos U-18 rinktinė pralaimėjimu pradėjo keturių šalių tarptautinį ledo ritulio turnyrą Elektrėnuose.
 
Pirmose turnyro rungtynėse Lietuvos jaunių rinktinė 2:4 nusileido Lenkijos bendraamžiams. Lietuvos rinktinei šiame susitikime varžovų gynybą pavyko pralaužti tik trečiajame kėlinyje, bet išlyginti rezultato jiems nepavyko, o galiausiai varžovai pasižymėjo ir į tuščius vartus panaikindami paskutines mūsų šalies atstovų viltis išsigelbėti.
 
 
Per pirmus du kėlinius lietuviams itin sunkiai sekėsi rasti kelių link varžovų vartų, o kur kas dažniau pavojingus išpuolius rengę Lenkijos atstovai pirmajame kėlinyje pasižymėjo kartą, o antrajame pridėjo dar du įvarčius.
 
Situacija apsivertė trečiajame kėlinyje, kai lietuviams pagaliau pavyko pasižymėti greitajame puolime. Kontrataką sėkmingai užbaigė Artemas Kuzmenko (45:11, rez. perd. Benas Andrejauskas). Kiek vėliau mūsų šalies atstovai sugebėjo sėkmingai realizuoti daugumą, po Ilja Michalevičiaus individualaus reido ir metimo iš toli (54:18).
 
Rungtynių pabaigoje Lietuvos rinktinė pakeitė vartininką šeštuoju aikštės žaidėju, bet nieko pavojingo sukurti prie oponentų vartų nepavyko, o ritulį perėmę lenkai pasiuntė jį į tuščius vartus.
 
Kitame turnyro susitikime Ukraina tik po pratęsimo 4:3 palaužė Estiją, su kuria Lietuvos rinktinė žais rytoj 19:05 val. Tiesiogines visų turnyro rungtynių transliacijas galėsite stebėti asociacijos „Hockey Lietuva“ Youtube paskyroje.