Titulinis » Naujienos » Lietuvos rinktinė prarado dar vieną žaidėją – traumą patyrė Edgaras Rybakovas

Lietuvos rinktinė prarado dar vieną žaidėją – traumą patyrė Edgaras Rybakovas

2016-04-07
hockey.lt informacija
 Pasaulio ledo ritulio čempionato kovoms Zagrebe (Kroatija) balandžio 17-23 dienomis besiruošianti Lietuvos ledo ritulio rinktinė prarado dar vieną žaidėją. Treniruotėje traumą patyrė ir mėnesiui iš rikiuotės iškrito 25- erių puolėjas Edgaras Rybakovas iš Lydos „HK Lida“ (Baltarusija) klubo.
 
„Čiuožiant kažkas kyštelėjo lazdą ir griuvau į bortą gana nesėkmingai. Lūžo pirštas ir esu gipse, kurrį nuims tik po menėsio. Treniruojuosi, čiuožiu, tačiau tik čiuožiu, su lazda žaisti negaliu. Nieko nepadarysi, nuo traumų nesame apsaugoti“,- apie piršto lūžį treniruotėje pasakojo E.Rybakovas.
 
Lietuvos rinktinė pasaulio ledo ritulio čempionate versis be puolėjų Dainiaus Zubraus, Tado Kumeliausko, trūksta kelių traumuotų gynėjų. Laukiama atsakymo iš vartininko Manto Armalio.
 
Penktadienį 18.30 val. ir šeštadienį 13.30 val. Lietuvos rinktinė išbandys jėgas draugiškose rungtynėse su Molodečno „Dinamo – Molodečno“.
 
Kitą savaitę rinktinė autobusu išvyks į Lenkiją, kur Katovicuose balandžio 14 dieną, 18.00 val. sužais kontrolines rungtynes su Lenkijos rinktine.
 
Čempionate Kroatijoje Lietuvos rinktinės varžovais bus:
 
Balandžio 17 d. 14:00 val. Estija;
Balandžio 18 d. 14:00 val., Rumunija;
Balandžio 20 d. 17:30 val., Didžioji Britanija;
Balandžio 22 d. 17:30 val. Ukraina;
Balandžio 23 d. 20:00 val. Kroatija.