Titulinis » Naujienos » "Lokius - Poseidoną" nuskriaudė ir "Rokiškis"

"Lokius - Poseidoną" nuskriaudė ir "Rokiškis"

2015-02-01
hockey.lt informacija
 Atvirajame Lietuvos ledo ritulio čempionate dar vieną netikėtą nesėkmę patyrė Elektrėnų „Lokiai – Poseidonas“. Šįsyk Elektrėnų klubą Rokiškyje stebint saviems žiūrovams 10:4 (3:2, 5:0, 2:2) nugalėjo „Rokiškio“ klubas.
 
Aikštelės šeimininkai galingai pradėjo rungtynes ir jau 10 minutę pirmavo 3:0. Svečiai sugrąžino intrigą po Nicko Aubino ir Artūro Visocko įvarčių ir sumažino skirtumą iki minimumo.
 
Antrojo kėlinio pradžioje Žygimantas Grunevas padidino skirtumą iki 4:2, o netrukus elektrėniškis  N.Aubinas neišnaudojo baudos smūgio. Tuo pasinaudojo šeimininkai per šiek daugiau nei 5 minutes pelnę 3 įvarčius ir pabėgę 7:2. Tašką kėlinyje iki jo pabaigos likus 10 sek. padėjo Dominykas Deksnys, po kurio įvarčio „Rokiškis“ turėjo jau 6 įvarčių persvarą.
 
Trečiajame kėlinyje situacija ant ledo nepasikeitė. Komandos apsikeitė įvarčiais, tačiau skirtumą nepakito ir „Rokiškis“ iškovojo svarbią pergalę, po kurios ir toliau yra aktyvus pretendentas į finalinį ketvertą, taip dar labiau suaktyvindamas kovą dėl vietos ketvertuke tarp trijų klubų.
 
„Rokiškis“ – „Lokiai – Poseidonas“ 10:4 (3:2, 5:0, 2:2).
„Rokiškis“: M.Baleišis, Ž.Grunevas, M.Citavičius po 2, T.Urbonas, D.Deksnys, K.Falkas, T.Jasinevičius po 1 įvartį.
„Lokiai – Poseidonas“: A.Visockas 2, N.Aubinas, M.Lomakinas po 1 įvartį.