Titulinis » Naujienos » LRK „Žalgiris“ pralaimėjo vienvaldžiams MHL B lygos lyderiams

LRK „Žalgiris“ pralaimėjo vienvaldžiams MHL B lygos lyderiams

2014-10-09
Sportas.lt informacija
Jaunimo ledo ritulio B lygos (MHL B) rungtynėse Elektrėnuose „HC Žalgirio“ klubas 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) turėjo pripažinti vienvaldžių lyderių – Voronežo „Rossosh“ (Rusija) ledo ritulininkų pranašumą.
 
Pirmajame kėlinyje kiekybinę persvarą išnaudojo svečių žaidėjas Nikita Bukija (14:23 min.), o antrojo kėlinio pradžioje „Rossosh“ persvarą padvigubino Danilas Akinšinas (24:08). „HC Žalgirio“ viltis atgaivino komandos naujokas Aleksejus Pyrinas (33:56), kuris jau pirmose savo rungtynėse Lietuvos klubo gretose įmušė įvartį.
 
Rungtynių pabaigoje žalgiriečiai pakeitė vartininką šeštuoju aikštės žaidėju ir bandė išplėšti pratęsimą. Deja, Lietuvos klubo atakos buvo bevaisės, o „Rossosh“ žaidėjas D.Akinšinas (59:11) dar suspėjo pasiųsti ritulį į tuščius „HC Žalgirio“ vartus.
 
Šioms rungtynėms buvo registruoti trys lietuviai: Danielius Nomanovas užsidirbo 2 baudos minutes, o Ilja Četvertakas ir Ugnius Čižas nepasižymėjo.
 
„HC Žalgiris“ progą revanšui turės penktadienį, kai šios dvi komandos Elektrėnuose susitiks dar kartą.
 
Vakarų konferencijoje tarp 17 komandų „HC Žalgiris“ (24 tšk.) užima 5-ą vietą, o „Rossosh“ (37 tšk.) lenkia visus konkurentus.