Titulinis » Naujienos » M. Armalis nepriekaištingai debiutavo naujoje ekipoje

M. Armalis nepriekaištingai debiutavo naujoje ekipoje

2018-08-22
hockey.lt informacija
 Į Švediją sugrįžęs Mantas Armalis pirmą kartą gynė „Skelleftea AIK“ vartus ir savo pasirodymu šios komandos gerbėjų tikrai nenuvylė – visus varžovų bandymus atrėmęs lietuvis tapo pagrindine ekipos pergalės priežastimi.
 
Lietuvis stojo į vartus rungtynėse su kita Švedijos aukščiausios lygos (SHL) komanda – „Lulea“. Visą mačą be klaidų sužaidęs lietuvis įvarčio taip ir nepraleido, o jo klubas, dėka dviejų įvarčių trečiajame kėlinyje, 2:0 įveikė savo varžovus. Šiame susitikime Lietuvos rinktinės vartininkas atrėmė visus 24 varžovų smūgius į jo vartus.
 
Tai buvo antrosios „Skelleftea AIK“ rungtynės besiruošiant naujajam sezonui. Pirmajame mače jie 4:1 įveikė „Bjorkloven“, tačiau tuomet vartų gynyba buvo patikėta M. Armalio kolegai Gustafui Lidvallui ir lietuvis mačą praleido ant atsarginių žaidėjų suolelio.
 
Jau netrukus „Skelleftea AIK“ stos į pirmąją oficialią sezono akistatą: rugpjūčio 31 dieną jie pradeda kovas Čempionų lygoje, kurioje jie startuos išvykos maču su „Bolzano“ klubu iš Italijos.