Titulinis » Naujienos » Mokyklos įvertino vartininkų ekipiruotę, kurią NVLRL įsigijo iš Sporto rėmimo fondo lėšų

Mokyklos įvertino vartininkų ekipiruotę, kurią NVLRL įsigijo iš Sporto rėmimo fondo lėšų

2021-05-10
2020 m. pabaigoje Nacionalinė vaikų ledo ritulio lyga pagal projektą, kuris finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis,  įsigijo 22 vartininkų ekipiruotės komplektus, kuriuos išdalino ledo ritulio mokykloms. Ekipiruotė buvo pradėta naudoti iš karto po U11 amžiaus grupės varžybų atnaujinimo, kurios buvo sustabdytos del paskelbto karantino. Vartininkai naują aprangą galėjo išbandyti nuo kovo 1 d iki pat šio sezono pabaigos. Visų 11-os mokyklų treneriai akcentavo, kad gautos ekipiruotės kokybė itin aukšta ir džiaugėsi, kad jų žaidėjai galės saugiai sportuoti.
 
„Hockey Punks“ akademijos trenerio Mindaugo Kiero komentaras: „Tai jau antra ekipiruotės siunta, kurią NVLRL įsigijo iš sporto rėmimo fondo lėšų ir neatlygintinai perdavė mūsų mokyklai. Praėjusį sezoną labai reikalingos ekipiruotės gavo mūsų mokyklos 8-10 metų amžiaus aikštės žaidėjai, šiais metais šio amžiaus vartininkai. Visa komanda žaidžia ir treniruojasi su aukštos kokybės apsaugine ekipiruote, ko pasekoje per abu šiuos sezonus, mūsų komandoje nebuvo traumų. Patenkinti ir žaidėjų tėveliai, nes jiems sumažėjo finansinė našta, ruošiant vaikus ledo ritulio užsiėmimams. Reikia tikėtis, kad ir ateityje NVLRL projektai bus  tinkamai paruošti ir finansuojami iš sporto rėmimo fondo lėšų, nes ledo ritulio mokykloms tai yra didelė paspirtis.“
 
Nacionalinė vaikų ledo ritulio lyga džiaugiasi įgyvendintais sėkmingais projektais,  finansuojamais Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo mokslo ir sporto ministerija ir Švietimo mainų programos fondas ir ateityje planuoja teikti paraiškas naujų projektų įgyvendinimui.