Titulinis » Naujienos » P. Gintautas sugrįžta į Haldeną ir vėl žais „Comet“ klube

P. Gintautas sugrįžta į Haldeną ir vėl žais „Comet“ klube

2024-07-19
hockey.lt informacija
Paulius Gintautas sugrįžta į komandą, kuris jis pažįsta labiausiai. Po dviejų metų pertraukos jis vėl vilkės Haldeno „Comet“ ekipos marškinėlius.
 
Haldene P. Gintautas gerbėjams yra puikiai pažįstamas. Šioje ekipoje jis praleido net 8 sezonus ir yra klubo rekordininkas pagal pelnytus įvarčius, o pagal rezultatyvumo balus jam iki rekordo trūksta vos vieno įvarčio ar rezultatyvaus perdavimo.
 
„Comet“ komanda prieš metus sugrįžo į aukščiausiąją Norvegijos lygą ir sugebėjo išlaikyti savo vietą divizione. Su ja P. Gintautas pasirašė trijų metų sutartį.
 
„Labai džiaugiamės šiuo papildymu. Paulius yra toks žaidėjas, kurio praėjusiais metais „Comet“ trūko. Jis yra įvarčių mušėjas, kuris itin pavojingas daugumose. Verta pastebėti, jog Paulius sugrįžta dar labiau patobulėjęs, nei jį matėme paskutinį kartą. Jis tapo daug geresnis gynyboje, o tai mums labai svarbu, kadangi daugumoje rungtynių ne mes būsime favoritai. Dėl viso to mes labai laimingi“, - kalbėjo „Comet“ sporto direktorius Martinas Engebretsenas.
 
Praėjusį sezoną Norvegijos aukščiausioje lygoje P. Gintautas pelnė 5 įvarčius ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.