Titulinis » Naujienos » P. Gintauto ir U. Čižo duetas padovanojo „Comet“ pergalę sezono starte

P. Gintauto ir U. Čižo duetas padovanojo „Comet“ pergalę sezono starte

2018-09-22
hockey.lt informacija
Šeštadienį startavo Norvegijos antros lygos pirmenybės, kurių pirmajame ture pergalę iškovojo Jauniaus Jasinevičiaus, Pauliaus Gintauto ir Ugniaus Čižo atstovaujama „Comet“ komanda.
 
Namuose žaidusi „Comet“ puikiai sužaidė antrąją mačo dalį ir likvidavo turėtą dviejų įvarčių deficitą bei 6:4 nugalėjo „Nidaros“ komandą.
 
Šiame mače svečiai antrajame kėlinyje dukart pirmavo dviem įvarčiais (3:1 ir 4:2), bet spaudimą padidinusi lietuvių komanda galiausiai ne tik išlygino rezultatą, tačiau ir iškovojo pergalę. Svarbus šiame mače buvo ir P. Gintauto bei U. Čižo indėlis – pirmasis pelnė du įvarčius, tarp kurių ir pergalingą, o U. Čižas atliko tris rezultatyvius perdavimus, iš kurių du būtent savo tautiečiui.
 
Trečiasis „Comet“ lietuvis – J. Jasinevičius, keturis kartus metė į vartus ir šiame mače liko taškų, tačiau jo +/- rodiklis buvo geriausias iš visų mačo dalyvių - +4. U. Čižas šiame mače taip pat keturis kartus smūgiavo į vartus ir laimėjo 33% ritulio įmetimų, o P. Gintautas įvarčiais pavertė abu savo smūgius.
 
Jau rytoj „Comet“ ir „Nidaros“ dar kartą susitiks antrajame Norvegijos antros lygos ture.