Titulinis » Naujienos » Pirmoje „Dinamo“ išvykoje N. Ališauskas nežaidė, o Rygos klubas iškovojo vieną pergalę per du mačus

Pirmoje „Dinamo“ išvykoje N. Ališauskas nežaidė, o Rygos klubas iškovojo vieną pergalę per du mačus

2018-09-04
hockey.lt informacija
 Pirmoje „Dinamo“ šio sezono išvykoje Rygos klubas iškovojo vieną pergalę per du mačus, tačiau tai jie padarė be Lietuvos rinktinės nario Nerijaus Ališausko pagalbos – gynėjas abu kartus nebuvo registruotas susitikimui.
 
Sezoną „Dinamo“ pradėjo nesėkmingai – pirmose KHL reguliaraus sezono rungtynėse 2:4 pralaimėjo prieš Jakaterinburgo „Avtomobilist“ komandą. Šiame mače Rygos klubas N. Ališauskas buvo vienintelis iš 8 į išvyką atsivežtų gynėjų, kuris susitikimui nebuvo registruotas.
 
Po pirmosios nesėkmės Latvijos ekipa ėmėsi pokyčių: pakeitė visus gynybos duetus ir puolimo trejetus, o pirmą mačą žaidęs gynėjas Dimitrijus Šuleninas buvo įtrauktas į neregistruotų žaidėjų sąrašą. Deja, bet „Dinamo“ treneris Girtis Ankipanas net ir neregistruodamas šio gynėjo N. Ališausko į mačo paraišką neįtraukė – susitikimui buvo registruoti 6 gynėjai ir 14 puolėjų.
 
Atlikti pokyčiai suveikė: „Dinamo“ 2:1 įveikė Magnitogorsko „Metallurg“ komandą ir iškovojo savo pirmąją pergalę šiame sezone.
 
Su 2 taškais po dviejų rungtynių „Dinamo“ KHL pirmenybių Vakarų konferencijoje šiuo metu žengia septinta.