Titulinis » Naujienos » Prieš dvikovą su britais - raginimas daugiau galvoti apie gynybą

Prieš dvikovą su britais - raginimas daugiau galvoti apie gynybą

2014-12-08
hockey,lt informacija
 Prieš rungtynes su Didžiąja Britanija Lietuvos jaunimo ledo ritulio rinktinė surengė susirinkimą, kuriame vyriausiasis komandos treneris Aigaras Ciprusas rėžė kalbą.
 
Treneris dar kartą pakartojo, jog rungtyniauti reikia šalta galva ir aikštelėje mąstant.
 
„Vyrai, suprantu jūsų norą įmušti, bėgti ir pastangas laimėti. Tačiau jei to nedarysite blaiviu protu, rezultato nebus. Nusiraminkite ir aikštelėje mąstykite. Šiandien laukia patyręs varžovas, kuris dvikovoje su olandais gal ir nebuvo labai pranašesnis, tačiau išnaudojo progas ir nugalėjo.
Ledo ritulys  - komandinis žaidimas, tad žaiskite kaip komanda. Ir atsiminkite, jog nė vienų rungtynių neįmanoma laimėti be gynybos. Įmušti jūs galite ir savo karjeroje dar įmušite ne vieną įvartį, tačiau pergalių nebus, jei nesiginsite. Dirbsite gynyboje, bus pergalės. Su britais gali būti vienos lemiamų rungtynių, nors čempionate visos rungtynės ir visos komandos kovos kiekvienoje dvikovoje“,- susirinkime kalbėjo A.Ciprusas.
 
Vakar rankos kairės rankos traumą patyrė gynėjas Aurimas Gaidauskas, kuris buvo nuvežtas į ligoninę. Ten nustatytas stiprus rankos sumušimas, tačiau šiandien gynėjas ant ledo nepasirodys. Jo vietą gynybos grandyje užims Deividas Četvertakas.
 
Didžioji Britanija įvardijama kaip šio čempionato favoritė, kuri dar pernai rungtyniavo I divizione.