Titulinis » Naujienos » Rezultatyviose rungtynėse - „Airwell Energijos“ pergalė Latvijoje

Rezultatyviose rungtynėse - „Airwell Energijos“ pergalė Latvijoje

2023-01-07
hockey.lt informacija
Optibet ledo ritulio lygoje pergalę į savo sąskaitą įsirašė „Airwell Energijos“ ledo ritulininkai išvykoje nugalėję varžovus iš Latvijos.
 
Šeštadienį žaisdami 22-ąsias savo sezono rungtynes OHL Elektrėnų atstovai išvykoje rezultatyvioje kovoje 8:4 nugalėjo „DLSS/Dinaburga“ atstovus. Rytoj, taip pat Daugpilyje, šios komandos stos į dar vieną, paskutinę šio sezono tarpusavio akistatą.
 
Pergalę šiose rungtynėse „Airwell Energijai“ nukalė puikus antrasis kėlinys. Jo metu elektrėniškiai pelnė net šešis įvarčius be atsako ir nepaisant to, jog kitus du kėlinius sėkmingiau sužaidė varžovai, to užteko, kad „Airwell Energija“ į savo sąskaitą įsirašytų pergalę.
 
Šeimininkų gretose šiose rungtynėse po kartą pasižymėjo Maksimas Galilejevas, Edgaras Petrovas, Ivo Haritonovas ir Edvinas Berzinšas. „Airwell Energiją“ į priekį vedė po du įvarčius pelnę Mantas Marcinkevičius ir Donatas Kumeliauskas, o Vakaris Čižas, Dovydas Laimutis, Jaromiras Šusterovas ir Danilas Tsarkovskis ritulį į vartus siuntė po kartą.