Titulinis » Naujienos » Savaitgalį Baltijos moterų ledo ritulio lygoje Lietuvos rinktinė pergalių neiškovojo (VIDEO)

Savaitgalį Baltijos moterų ledo ritulio lygoje Lietuvos rinktinė pergalių neiškovojo (VIDEO)

2022-10-17
hockey.lt informacija
Baltijos moterų ledo ritulio lygoje (BWHC) dar du susitikimus sužaidė Lietuvos rinktinės kandidačių pagrindu sudaryta komanda.
 
Praėjusį savaitgalį Latvijoje lietuvės stojo į dvi akistatas su stipriausiomis mūsų kaimynų komandomis. Pirmajame susitikime Lietuvos rinktinė 1:3 nusileido „SHK Lauvas/Prizma“ ledo ritulininkėms.
 
Vienintelį šių rungtynių įvartį Lietuvos rinktinei pelnė Agnė Račkauskaitė, kuriai tai buvo pirmasis įvartis BWHC pirmenybėse. Geriausia rungtynių žaidėja lietuvių gretose buvo pripažinta vartininkė Emilija Simonsen.
 
 
Kitą dieną Lietuvos rinktinė kovojo su „Laima“ ledo ritulininkėmis, o šiose rungtynėse patirtas pralaimėjimas 0:2. Geriausia šių rungtynių žaidėja buvo pripažinta vartininkė Viltė Beličenkaitė.
 
Po šių rungtynių 9 taškus per 6 susitikimus surinkusi Lietuvos rinktinė nukrito į trečiąją poziciją Baltijos moterų lygoje, į priekį praleisdama abi praėjusio savaitgalio varžoves.
 
Jau spalio pabaigoje Lietuvos moterų rinktinė sužais pirmąsias namų rungtynes: spalio 29 ir 30 dienomis Elektrėnų ledo rūmuose jos kovos su „Laima“ ir „L&L Hope“ komandomis.