Titulinis » Naujienos » Savaitgalį startuoja Baltijos moterų ledo ritulio čempionatas, kuriame varžysis 3 Lietuvos komandos

Savaitgalį startuoja Baltijos moterų ledo ritulio čempionatas, kuriame varžysis 3 Lietuvos komandos

2024-09-27
hockey.lt informacija
Artėjantį savaitgalį startuoja Baltijos moterų ledo ritulio čempionatas.
 
Kaip ir praėjusį sezoną, jame dalyvaus trys Lietuvos moterų komandos: A grupėje varžysis Lietuvos moterų rinktinės kandidačių pagrindu sudaryta komanda bei Sostinės U18 komanda, kurią sudarys didžioji dalis pernai B grupėje rungtyniavusių ir ją laimėjusių Lietuvos U18 merginų rinktinės kandidačių. Tuo tarpu B grupėje startuos HC „Klaipėda Girls“ merginos.
 
Jau šį savaitgalį Lietuvos moterų komanda išvykoje čempionatą pradės dvejomis rungtynėmis prieš „Tukums“ komandą. O šeštadienį, Vilniaus pramogų arenoje „Sostinė U18” atstovės sužais dvejas rungtynes prieš varžoves iš Latvijos „LL Hope“. Rungtynės vyks mažojoje pramogų arenos aikštėje, 12:00 ir 18:00 val.
 
Iš viso A grupėje šį sezoną rungtyniaus 7 komandos, kurios sužais po 24 rungtynes per sezoną, o 4 geriausios komandos pateks į atkrintamąsias varžybas. B grupėje 10 komandų pasidalins į du pogrupius ir rungtyniaus turų sistema. B grupės varžybos startuos spalio 6 dieną Latvijoje.
 
Daugiau informacijos apie čempionatą: https://lhf.lv/lv/subtournament/679