Titulinis » Naujienos » Savaitgalį startuoja II veteranų čempionatas

Savaitgalį startuoja II veteranų čempionatas

2014-12-05
hockey.lt informacija
 Šį šeštadienį Kaune ant Akropolio ledo startuoja II Nacionalinės ledo ritulio lygos veteranų čempionatas. Dalyvauja 2 naujos komandos iš Vilniaus – „Orionas“ ir “Ledo riteriai“,  bei dvi komandos. Kurios gerai pažįstamos ledo ritulio gerbėjams - Kauno „Bizonai“ ir Panevėžio „Olimpas“.

Čempionatas vyks pagal visame pasaulyje priimtas veteranų ledo ritulio taisykles: trumpesnis rungtynių laikas, nebus žaidimo kūnu, draudžiami ypatingai stiprūs smūgiai lazda.

 I TURO GRAFIKAS
KAUNAS, AKROPOLIO ARENA
2014.12.06
 
11:00-12:00   Bizonai - Ledo Riteriai
12:15-13:15 Orionas - Bizonai
13:30-14:30 Ledo Riteriai - Olimpas
14:45-15:45  Orionas - Ledo Riteriai
16:00-17:00  Olimpas - Orionas
17:15-18:15  Bizonai - Olimpas

„Pagrindinė čempionato idėja - tai suburti visus ledo ritulį vis dar mylinčius vyrus, kuriems jau virš 40 m ir dar yra likęs pergalių alkis. Neribojame žaidėjų pagal jų lygį. Nuo 40 metų gali žaisti visi. Ar tai buvęs rinktinės narys, ar visai neseniai pradėjęs mėgėjas. Tikimės, kad tai taps tradicija ir komandų skaičius tik didės. Kitam sezonui jau esame gavę preliminarius sutikimus iš Kaliningrado bei Gargždų miesto komandų. Šių metų čempionatas vyks trimis turais. Pirmas, jau šį šeštadienį Kaune. Jeigu leis orai, sausio, vasario mėn. norėtume organizuoti antrą turą Panevėžio arba Rokiškio atvirose ledo aikštelėse. Tai butų savotiškas Old Winter Classic. Dėkoju Nacionalinės ledo ritulio lygos vadovybei už pagalbą rengiant čempionatą. Visiems slidaus ledo, daug įvarčių ir jokių traumų!“,- apie veteranų čempionatą pasakojo varžybų vadovas Gintaras Šabūnas.