Titulinis » Naujienos » Šį sezoną OHL Baltijos ledo ritulio čempionate varžysis 7 komandos, tarp jų - Vilniaus ir Elektrėnų klubai

Šį sezoną OHL Baltijos ledo ritulio čempionate varžysis 7 komandos, tarp jų - Vilniaus ir Elektrėnų klubai

2024-08-09
hockey.lt informacija
Paaiškėjo naujojo Optibet Baltijos ledo ritulio čempionato sezono detalės ir 2024-2025 metų sezono dalyvės.
 
Ateinančiame OHL Baltijos čempionato sezone varžysis septynios komandos iš trijų šalių. Dvi Lietuvos komandos – Vilniaus „7bet-Hockey Punks“ ir Elektrėnų „Airwell Energija“, taip pat keturi klubai iš Latvijos: Rygos „Mogo/LSPA“, „HS Riga“ ir „Prizma“ bei Jūrmalos „Zemgale/LBTU“. Estiją atstovaus Talino „Panter“.
 
Po praėjusio sezono iš lygos pasitraukė „Kaunas City“ klubas ir „Kurbads“ iš Latvijos. Sumažėjus komandų skaičiui keisis ir turnyro formatas – komandos žais šešių ratų sistema, su kiekvienu klubu triskart žaisdamos namuose bei išvykoje. Iš viso bus sužaistos 126 rungtynės.
 
Šiuo metu yra kuriamas būsimo sezono kalendorius. Tikimasi sezoną pradėti rugsėjo pradžioje. Taip pat netrukus bus paskelbtas ir atkrintamųjų varžybų formatas bei numatytos datos.
 
Turnyro nugalėtojas paaiškės atkrintamosiose varžybose. Aukščiausią vietą jose užėmusi Lietuvos komanda bus paskelbta ir Lietuvos čempione.