Titulinis » Naujienos » Slovėnijoje žaidęs A.Bendžius: Klubo sirgaliai buvo fantastiški

Slovėnijoje žaidęs A.Bendžius: Klubo sirgaliai buvo fantastiški

2016-04-14
sportas.lt informacija
 Aukščiausios Slovėnijos lygos vicečempionų Jesenicės „HDD Sij Acroni“ komandos gretose šį sezoną rungtyniavęs Lietuvos vyrų ledo ritulio rinktinės puolėjas Aivaras Bendžius buvo sužavėtas atmosfera tvyrančia rungtynėse bei džiaugėsi suteikta galimybe žaisti ledo ritulįJesenicių komandoje.
 
„Nors finalo seriją pralaimėjome rezultatu 2:3, tačiau ji buvo neįtikėtina. Tribūnose buvo labai daug triukšmingų sirgalių, visos penkerios rungtynės buvo atkaklios ir kietos. Nors ir pralaimėjome, tačiau ši finalo serija ilgam išliks mano atmintyje“, - klubo tinklapiui sakė A.Bendžius.
 
„Per tris mėnesius, kuriuos praleidau Jesenicėje išmokau daug naujų dalykų. Esu laimingas, kad galėjau būti šios komandos dalis ir dirbti su šauniais vyrukais, kurie mane palaikė ne tik ant ledo, tačiau ir nulipus nuo jo. Visą laiką sirgaliai buvo fantastiški - tokių fanų savo karjeroje dar niekada nebuvau matęs. Jie labai myli šią komandą ir atiduoda visas širdis ledo rituliui. Kartais net išvykos rungtynėse jausdavomės kaip namuose“, - apie karjeros etapą Slovėnijoje kalbėjo A.Bendžius.
 
23-ejų metų A.Bendžius šiuo metu kartu su Lietuvos vyrų ledo ritulio rinktine ruošiasi pasaulio čempionato I diviziono B grupės turnyrui, kuris Zagrebe (Kroatija) startuos jau balandžio 17-ą dieną.
 
Po šio turnyro A.Bendžiaus sezonas bus baigtas, tačiau lietuvis dar nežino kur žais kitais metais.
 
„Dar nežinau kur žaisių kitame sezone, tačiau galiu pasakyti, kad esu labai laimingas turėjęs galimybę žaisti „HDD Sij Acroni“ klube ir tikiuosi, kad kitą sezoną jie iškovos dar daugiau pergalių. Oficialiame klubo tinklalapyje dėkojama A.Bendžiui už žaidimą „HDD Sij Acroni“ komandoje ir tikimasi, kad žaidėjo ir klubo keliai susikirs ateityje.
 
Primename, kad finale „HDD Sij Acroni“ nusileido stipriausioje Austrijos lygoje žaidžiančiam „HDD Telemach Olimpija“ klubui ir pralaimėjo seriją iki 3 pergalių rezultatu 2:3.
 
Šiame sezone A.Bendžius „HDD Sij Acroni“ gretose sužaidė šešiolika rungtynių, kuriose atliko tris rezultatyvius perdavimus.
 
Sezoną lietuvis pradėjo Elektrėnų „Energijos“ komandoje, o Baltarusijos aukščiausioje lygoje sužiadė 24 rungtynes, kuriose įmušė 17 įvarčių ir atliko 12 rezultatyvių perdavimų.