Titulinis » Naujienos » Sužaistos dvi mėgėjų čempionato rungtynės

Sužaistos dvi mėgėjų čempionato rungtynės

2014-12-12
Mėgėjų čempionato informacija
Trečiadienio (14.12.10) vakarą Kauno Akropolio ledo arenoje įvyko rungtynės tarp Kauno „Monstrų“ ir Kauno „Sparnų-Staklių“ komandų. Po atkaklios kovos ir baudinių serijos rezultatu 2:1 (0:0, 0:0, 1:1, 1:0) pergalę šventė Kauno „Monstrai“.
 
Pirmasis rungtynių įvartis buvo pelnytas tik trečiojo kėlinio pradžioje (44:42). Po tikslaus Nikolay Nogtev perdavimo tolimu smūgiu „Sparnų-Staklių“ vartininką nuginklavo Benas Šilinskas. Rungtynėms einant į pabaigą Kauno „Monstrai“ susikoncentravo gynyboje, o Kauno „Sparnai-Staklės“  atkakliai stengėsi įmušti išlyginamąjį įvartį. „Sparnų-Staklių“ komandos puolimo pastangos buvo apvainikuotos sėkme iki rungtynių pabaigos likus kiek mažiau nei dvejoms minutėms (Vaidas Gervė, 58:22). Per likusį trumpą laiką rezultatas nepasikeitė ir rungtynių baigtis sprendėsi baudinių serijoje. Trys abejų komandų bandymai buvo nesėkmingi. Tik 4-oje baudinių serijoje Kauno „Monstrų“ lyderis Benas Šilinskas išplėšė savo komandai pergalę.
 
 „Monstrai“: Benas Šilinskas 2 įvarčiai
„Sparnai-Staklės“ : Vaidas Gervė 1 įvartis
 
Kitose rungtynėse (14.12.11) Marijampolės „Sudūvos“ komanda pateikė staigmeną rezultatu 4:3 (1:0,1:3,2:0) nugalėdama Kauno „Bizonų“ ekipą.
 
Šiose rungtynėse Kauno „Bizonai“ žaidė be keletos pagrindinių puolimo lyderių. Tuo sėkmingai pasinaudojo suvalkiečių komanda. Visas rungtynes vyko atkakli ir permaininga kova. Galiausiai pergalę šventė sėkmingiau trečiąjį rungtynių kėlinį sužaidusi Marijampolės komanda. Svarbu paminėti, kad tai buvo jau trečioji iš eilės čempionato lyderių nesėkmė. Tuo tarpu „Sūduvos“ pergalė leido jai pakilti į trečiąją turnyrinės lentelės vietą.
 
„Sudūva“: Vaidas Pivoras 2 įvarčiai, Antanas Grėblikas ir Tomas Fediakinas po 1 įvartį.
„Bizonai“: Antanas Patapavičius, Aleksandras Filinas ir Darius Garlinskas po 1 įvartį.