Titulinis » Naujienos » Teisėją įžeidinėję „Rokiškio“ žaidėjai nutraukė rungtynes

Teisėją įžeidinėję „Rokiškio“ žaidėjai nutraukė rungtynes

2015-03-15
hockey.lt informacija
 Nacionalinės ledo ritulio lygos rungtynėse Vilniuje įvyko incidentas, kokio dar nėra buvę. Vilniaus „Hockey Punks“ ledo ritulininkai priėmė Rokiškio „Rokiškį“ ir klubai nebaigė rungtynių. Tryliktą žaidimo minutę jos buvo nutrauktos.
 
Pirmajame kėlinyje komandos spėjo apsikeisti įvarčiais. Tryliktą minutę „Rokiškio“ ledo ritulininkas Darius Janušonis užsidirbo dvi baudos minutes, o tokį sprendimą palydėjo keiksmais teisėjui, po ko gavo dar 10 baudos minučių. Ginti Dariaus Janušonio atskubėjo kitas rokiškėnas Igoris Afanasjevas, kuriam taip pat buvo paskirta 10 minučių bauda. Abu ledo ritulininkai tęsė įžeidinėti arbitrą ir užgauliojo jį necenzūriniais žodžiais. Rungtynių teisėjas paskyrė I.Afanasjevui rungtynių nuobaudą, o D.Janušoniui buvo skirta 20 minučių bauda.
 
Abiem ledo ritulininkams buvo pasiūlyta palikti aikštelę. Tą padaryti ledo ritulininkai atsisakė ir tęsė užgauliojimus, laidydami rasistines replikas ir grasindami arbitrą sumušti.
 
Nepavykus gražiuoju išprašyti Rokiškio žaidėjų už aikštės ribų, priimtas sprendimas rungtynes nutraukti.
 
„Rokiškio“ komandai gresia techninis pralaimėjimas 0:5 ir piniginė bauda. „Rokiškio“ komanda taip pakišo kiaulę kaimyninei, „Juodupės“ komandai, kurios pagrindinis konkurentas kovoje dėl vietos finaliniame ketverte būtent „Hockey Punks“ klubas.
 
Sprendimas apie nuobaudas „Rokiškio“ klubui bus priimtas artimiausiu metu teisėjų komitete.